GTA 6 ve GTA Online Çıkış Tarihi!

GTA 6 ve GTA Online Çıkış Tarihi!

Oyun severlerin son dönemlerde karşısına çıkan pek çok durum var. GTA ile ilgili özellikle insanlar yeni oyunları bekliyor. GTA 6 ile ilgili oyun haberleri son dönemlerde çok konuşulsa da oyunun çıkış tarihi sürekli erteleniyor gibi bir durumla karşı karşıyayız aslında.

Dünyanın bu konudaki en popüler oyun şirketi olan Rocktstar Games, uzun süredir GTA Online üzerinde çalışma yapıyor ve bu çalışmaları oldukça geniş bir yapıda karşımıza çıkarıyor. Oyuncular artık GTA 6 ile ilgili geniş bir duyuru yapsa da, geliştirici ekip bunun yerine GTA 5 ile ilgili çalışma yürütüyor. Kendini ispatlamış olan bir kaynaktan ön plana çıkarılan GTA Online oyunu için çok farklı çalışmalar var karşımıza çıkan ve seçenekler de sürekli değişebiliyor.

Şimdiyse GTA ile ilgili sızıntılarıyla kendini ispatlamış olan bir kaynaktan hem GTA Online oynayan hem de GTA 6'yı bekleyen oyuncuları heyecanlandıracak bir açıklama geldi.

Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda GTA Online'a büyük yeniliklerin ve yeni bir hırsızlık görevinin geleceğini açıklamıştı. Bu açıklamaları biraz daha detaylandıran kaynak, GTA Online'a gelecek büyük yeniliklerden bir tanesinin "Mile High Club" binasının olduğunu ifade ediyor.

Oyunla ilgili gelişmeler bakalım karşımıza nasıl çıkacak? GTA 6 ile ilgili her bir çalışma ve bu çalışmalarla ilgili çözümleri tek bir tıklama ile organize edebilirsiniz.