GTA 5 PS5 VR Gözlüğü Desteği Geliyor! Maceraya Hazır Mıyız?

GTA 5 PS5 VR Gözlüğü Desteği Geliyor! Maceraya Hazır Mıyız?

Rockstar games tarafından üretilen ve özellikle uzun bir süredir beklenen bir oyun olan GTA 5 ile ilgili yeni gelişmeler var. Bir söylentiye göre GTA 5 VR desteği olacakmış ve bu destek sayesinde oyunun heyecanı daha da artacakmış. Oyun için çalışan stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre, Rockstar Games ile ilgili yeni bir girişim var. Video Games Deluxe tarafından yapılan bu açıklama da özellikle VR teknolojisi ile ilgili olabilir. İnsanlar bu gözlükle oyunun keyfini daha da artıracak yeni özelliklere ulaşacak gibi görünüyor.

Japonya kaynaklı olarak çalışan Sony, kısa süre önce yeni bir düzenlemeye girdi ve yaz aylarında piyasaya çıkacak olan PS5 ile ilgili yeni tanıtımını yapmıştı. Konsolu gösterirken oynanabilecek oyunlara da değinmişti. PS5 için oynanacak oyunlar arasında GTA 5 de yer alıyordu. Bu durumda da yeni oyunların bir şekilde vr desteği ile olabileceğini düşünüyoruz. En azından PS5 ile ilgili olarak gelen bu duruma dair bu söylenenlerin hepsi mümkün olabilir.

Bu oyunlar arasında önemli bir girişim ile ortaya çıkarılan bütün seçenekler için yeni bir sürüm gelebilir. PS5 ile ilgili olarak tasarlanan GTA 5 ile ilgili VR gözlük konulu çalışmalar GTA 5 ile ilgili gelişmelerin ne kadar ileri derecede gideceğini gösteriyor.

Yeni bir anlaşma ile GTA 5 VR gözlüğü gelebilir!

Yapılan yeni anlaşmalara göre GTA 5 ile ilgili büyük konuşmalar yapan marka, heyecan yaratan açıklamalarını anlatırken herkesin merak ettiği soru bu olmuştu. Yeni oyunların yeni gelişmeler yaratıp yaratmayacağı konusunda herkes merak içerisinde kaldı. PS5 ile ilgili VR desteğinin olup olmadığı ya da bunun nasıl yapılıp yapılamayacağı ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Ama yapılan çalışmalar bunca şeyin hepsinin özenli olarak VR teknolojisine uyumlu olması için yapıldığını gösteriyor.