God of War Oyununu PC'de Nasıl Oynarız?

God of War Oyununu PC'de Nasıl Oynarız?

PlayStation oyunlarından olan God of War oyununu PC üzerinden oynamak için tek yapmanız gereken belirli bir yapıda ilerlemeniz olacaktır. PS üzerindeki oyunların çoğu PC de olmadığı için çoğu kişi kendine has bir yapıda ilerlemeye başladı diyebiliriz. Bugün anlatacağımız bu bilgilerle birlikte sizler de playStation oyunlarına dahil olabilirsiniz. Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarla ilgili olarak ön plana çıkarılan seçenekleri de kendinize göre ön plana çıkarabilir ve kullanabilirsiniz.

İlk olarak normal PS Nov üzerinde ücretsiz şekilde sunulan oyunlarla ilgili bedava sürümü alabilirsiniz.

Ardından aldığımız deneme sürümü ile birlikte bilgisayarda God Of War gibi büyük oyunları nasıl oynayacağımızın madde madde açıklamasını yaparak sizlere sunacağız. Bu işlem sayesinde her hafta 10 dakikanızı ayırarak sınırsız bir şekilde ücretsiz 600 oyunu bilgisayarınızda oynayabileceksiniz.

PlayStation Now Türkiye bölgesinde resmi olarak destek vermediği için PlayStation UK hesabı açmamız gerekecek. Adımları görünce gözünüz korkmasın. Yukarıda da belirttiğimiz gibi işlemlere alıştıktan sonra on dakikanızı bile almayacak kadar kolay bir işlem. Dilerseniz ilk olarak PC'de God of War oynamak için karşılamanız gereken sistem gereksinimlerine bakıp işlemlere geçelim.

#1: E-posta adresi belirleyin,

#2: Postal Code adresinden posta kodu seçin,

#3: PayPal UK hesabı açın,

#4: PlayStation UK adresinden üyelik açın,

#5: PlayStation hesabına PayPal adresinizi girin,

#6: Ücretsiz PlayStation Now deneme sürümünü edinin,

#7: PlayStation Now uygulamasını sitesinden bilgisayarınıza indirin,

#8: PlayStation Now uygulamasında oturum açın,

#9: God of War PC’de oynanmaya hazır.