Ghost of Tsushima Oyunundaki En Güzel Yerlerin Gerçek Hali!

Ghost of Tsushima Oyunundaki En Güzel Yerlerin Gerçek Hali!

Ghost of Tsushima oyunu ile ilgili olarak pek çok söylem var. İnsanların düşüncelerine beklentilerine ve tarzlarına göre organize edilen her bir yenilik ve çalışma için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Bu ay içerisinde çıkan ve Sucker Punch tarafından ön planda yer alan Ghost Tsushima için pek çok kişinin hoşuna gidecek önemli bir rehber karşımıza çıkıyor.

Sucker Punch tarafından organize edilen ve PS4 için özel olarak geliştirilen bu oyunla ilgili olarak ortamların farklı boyutlarını ve görsellerini bizlere gösteren yeni tasarımlar ön plana çıkarılıyor. Olaylar kendini tamamen gerçek hikayeye dayandırıyor ve bu sayede geliştirici ekiple ilgili ortaya çıkarılan seçenekler de sürekli değişmiş ve gelişmiş oluyor.

Nagasaki-Tabinet isimli bir site var ve bu site tamamen bu oyundaki yerlerin gerçek hallerini bizlere konum olarak gösteriyor. Sucker Punch ekibinin oyunda kullandığı bütün alanların bizzat görsel olarak bizlere gösterildiği önemli bir turizm rehberi olarak karşımıza çıkan bu yapı, kişisel olarak çok daha fazlası için önem arz ediyor gibi görünüyor. Gerçek dünya deneyimi isteyenlerin kesinlikle bakmasını önerdiğimiz bu site yapısı için tek bir tıklama yeterli olacaktır.