Gearbox Software yeni stüdyo açıyor

Gearbox Software yeni stüdyo açıyor

Her geçen gün stüdyolarına bir yenisini ekleyerek büyümeye devam eden firmalar arasına Battleborn ve Borderlands'in geliştiricisi Gearbox Software'da katıldı.

Gearbox Software yeni stüdyosunu Kanada'nın Quebec kantinde açtı. Yapımcı tarafından yapılan açıklama ile Gearbox Software'in misyonu paylaşıldı. Yapımcıya yaptığı açıklamada misyon ile ilgili olarak "Gearbox Software'in misyonunu geliştirerek dünyayı daha eğlenceli bir yer haline getirmek." cümlesini kullandı. Hali hazırda geliştirici kadrosunu genişletmeye devam eden stüdyonun önümüzdeki yıl içerisinde AAA kalitesinde oyunlar çıkarma ihtimali oldukça yüksek.

Ayrıca yeni açılan Stüdyonun başına daha önce Squeeze Animation ve Quebeco Media'da çalışan Sebastien Caisse getirildi. Ayrıca yeni stüdyonun yönetiminde yardımcı olması için daha önce Activision'da  görsel yönetmenliği yapan ve Skylanders, Spider-ManWorld of Warcraft oyunlarının yapımında görev alan Pierre-Andre Dery görevlendirildi.

Yeni ofisin hangi oyun üzerinde çalıştığı ve çalışacağı henüz bilinmese de, Gearbox'un yeni oyunu Battleborn önümüzdeki yılın Mayıs ayında Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirilecek.gearbox software yeni stüdyo açıyor 1

gearbox software