Gamer Girl Oyununun Fragmanı Malum Sebep Yüzünden Kaldırıldı!

Gamer Girl Oyununun Fragmanı Malum Sebep Yüzünden Kaldırıldı!

Gamer Girl oyunu ile ilgili olarak yeni bir gelişme var. İnsanların isteklerine göre ön plana çıkarılan ve bu detaylarla birlikte hizmet veren FMV oyunu, kendi içinde değişken bir dilde karşımıza çıkıyor. Gamer Girl olarak ön plana çıkarılan ve bütün seçeneklerle birlikte hizmet veren bu oyun için, bir nevi rol yapma oyunu diyebiliriz.

Bir kadın oyuncunun hayatından kesitler sunan bu oyun için çok daha fazla ve farklı yapılarda hizmet üretiliyor. Konuyla ilgili açıklama yapmayan şirket, bütün olumsuz yorumlar ve yoğun disslike sayısından sonra yayını kaldırdı diyebiliriz. Youtube geliştirici şirketle ilgili olarak ön plana çıkarılan bu durum, hepimiz için bir merak unsuru olmuştu.

Video oyun sektöründe ön plana çıkan ve güç kazanan bir çalışma sağlayan bu oyun, en azından tarz oyun sunmak istiyor. Üstelik yavaş yavaş, kadın oyuncular da hayatımızın içerisine girmeye başladı.

Gamer Girl oyunundan bir kesit!

Bugün hem Türkiye hem de diğer ülkelerde oyun oynayıp yayınlar yaparak geçimi sağlamaya çalışan binlerce kadın yayıncı bulunuyor. Birleşik Krallık ülkelerinden biri olan Galler merkezli video oyun geliştiricisi Wales Interactive, kısa bir süre önce bir oyun duyurdu.

Son dönemin en çok izlenen yayınlarından olan Twicth ile ilgili olan bu oyun, aslında biraz daha ilgi çekiyor gibiydi. Tabi Twicth tarafından 16 Temmuzda alınan bir karar var. Bu karara göre herkes rahat rahat her şeyi yayınlarda giyemeyecek. Bu oyun ise bu kuralı ihlal ediyor. Oyun kişisi açık giyiniyor ve kişiler de bu durumu beğenmeyip disslike'a boğmuşlar oyunu. Bu konu acaba nasıl ilerleyecek ve neler sunacak? Merakla bekleyip göreceğiz.