Furi - Definitive Edition Yayınlandı!

Furi - Definitive Edition Yayınlandı!

Fransız geliştirici The Game Bakers bugün, Furi - Definitive Edition'un PS4'te oynanabilir olduğunu duyurdu. Oyunun "Definitive Edition"u sadece ana oyunu değil, aynı zamanda "One More Fight"adlı DLC'sini ve oyunun resmi dinamik temasını içeriyor. Bilmeyenler için Furi, bol aksiyonlu, hapishaneden kaçmaya çalıştığınız bir hack&slash oyunu. Eğer Afro Samurai, Jet Set Radio, Transistor, Metal Gear Rising, Killer is Dead ve El Shaddai'nin bir bebeği olsa bu bebek, Furi olurdu.

Furi oyununun dinamik temasını merak ediyorsanız bu videodan inceleyebilirsiniz.

The Game Bakers'ın Oyun Hakkında Resmi Açıklaması:

"Tüm kızgın 'Boss' savaşçılarıyla özgürce savaşın ve son kapının arkasında sizi neyin beklediğini keşfedin. Furi, ölümcül savaşçılara karşı bire bir dövüştürme, tempolu kılıç dövüşü ve çift sopa vuruşu özelliği olan bir oyundur. Afro Samurai'nin yaratıcısı Takashi Okazaki tarafından tasarlanan müthiş gardiyanların her biri, odak ve beceri gerektiren benzersiz bir dövüş stiline sahiptir."

One More Fight adlı DLC, "The Flame" ve "Bernard" adlı 2 ek "Boss Fight" içeriyor. Oyunun "Standard Edition"u, PlayStation Store'de 59,99 TL, "Definitive Edition"u ise 69,99 TL. Aradaki az fiyat farkına bakarsak kesinlikle "Definitive Edition"u almanızı tavsiye ediyorum.