FPS Oyunu Olan Superhot: Mind Control Delete Çıkış Tarihi!

FPS Oyunu Olan Superhot: Mind Control Delete Çıkış Tarihi!

FPS oyunu olarak ön plana çıkarılan ve çok kişiye ulaşan oyunlardan olan Superhot: Mind Control Delete, pek çok kişi için gayet keyifli bir oyun alanı vadediyor. Bu alanla ilgili olarak söyleyecek çok fazla şey var. Herkes için daha etkili, daha keyifli ve yenilikçi bir dilde organize edilen bütün seçenekleri kendinize göre kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Kaliteli bir oyun dünyası içerisinde kendinizle ilgili her bir seçeneği kullanmak adına bu sistemleri takip edebilirsiniz.

Oyunlara ücretsiz sahip olmak isteyenler için üzücü bir fiyat etiketi sunuluyor. Superhot team tarafından sunulan seçeneklere bakarsanız yeni duyuruların daha farklı olacağını görebilirsiniz. SUPERHOT Team tarafından Oculus Quest, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows, Mac OS ve Linux için geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunu Superhot’un devam oyunu Superhot: Mind Control Delete duyuruldu.

16 Temmuz itibarıyla oyuncularla buluşacak olan Superhot: Mind Control Delete, bu tarihe kadar orijinal Superhot oyununu satın almış olan herkese ücretsiz olarak sunulacak. Ancak oyunu Xbox Gold ya da Twitch Prime ile edinenler bu kampanyadan faydalanamayacak.

Oyun ilk oyuna sahip herkese ücretsiz veriliyor!

Yapılan incelemelere göre oyunun oynanış saate gayet tatminkar. Ortalama 15 saate varan bir oynanış süresi sunan oyun için geniş çaplı bir yapıda ilerlemek mümkün görülüyor.

SUPERHOT Team’e göre Superhot: Mind Control Delete, ilk oyun ile kıyaslandığında daha rafine ve daha büyük bir oyun. İlk oyuna göre daha doğrusal seviyelere ve yeni mekaniklere sahip olan oyunun 12-15 saatlik bir oynanışa sahip olacağı belirtiliyor.