Flight Simulator Bekleyenler Müjde! Tarih Açıklandı!

Flight Simulator Bekleyenler Müjde! Tarih Açıklandı!

Asoba Studios tarafından üretilen Flight Simulator ve düzenli olarak gelişimine katkı sağlanan bu güzel oyun adına yapılan pek çok yenilik var. Oyunun kapalı beta sürümü yakın bir zamanda yayınlanacak. Hatta yayın tarihi olarak 30 Temmuz verildi. Oyun tam bir kapalı beta sürümü olarak sunuluyor. Bu konuya dair olarak Xbox için Insider programına katılmanız gerekiyor. Bunu da hızlı bir şekilde online olarak yapabilirsiniz.

Daha önce oyunla ilgili olarak yapılan paylaşımlar oyun içi görsellerle ilgili de seçenekleri ön plana çıkarıyordu. Bu yüzden Microsoft Flihgt Simulator oyunu için beklentileri karşılayıp karşılamayacağı da merak konusu oldu diyebiliriz. 30 Temmuz tarihinde kapalı beta olarak çalışmalarına başlayacak olan oyun için söyleyecek her türlü sözü kendinize göre kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz.

Flight Simulator hızlı geliyor!

Xbox Insider programı dahilinde sunulacak olan bu proje için yeni bir sürüm yaması da gelebilir. Bir nevi olarak bu sürümle birlikte Alfa Sürüm de deneyimlenebilecek. Bununla ilgili olarak organize edilecek pek çok seçenek ve detay olduğunu söyleyebiliriz. Alfa sürüm ve daha pek çok seçenek için tek bir tıklama yeterli olacaktır.

Profesyonel olarak organize edilen ve hızlı bir yapıyla ilerleyerek her türlü seçeneği karşımıza çıkaran bu oyun için, ücretsiz yamasını merak edenler sitesi üzerinden kolaylıkla erişebiliyor. Zaman kaybetmeyin ve sizler de bu süreci çok daha iyi seviyelerde kullanmaya başlayın.