FIFA 21 Türk Telekom Oyun Mağazasında Siparişe Açıldı!

FIFA 21 Türk Telekom Oyun Mağazasında Siparişe Açıldı!

FIFA 21, Türk Telekom'un oyun mağazası Playstore'da indirim, hediye ve taksit fırlatlarıyla ön siparişe açıldı. FIFA 21'i Playstore'dan alanlar, 50 TL'ye varan indirimlerden faydalanabiliyorlar.

Dünyanın en popüler futbol oyun serilerinden biri olan FIFA’nın son halkası olacak FIFA 21, Türk Telekom’un resmi oyun mağazası olan Playstore’da ön siparişe açıldı. FIFA tutkunları, serinin en yeni oyununun PC sürümüne Playstore üzerinden taksit avantajları, Ultimate Team hediyeleri ve indirim fırsatları ile sahip olabiliyorlar.

Bildiğiniz gibi FIFA 21’in PC sürümü; standart edition için 419,99 TL, champions edition için ise 559,99 TL fiyat etiketine sahip. Türk Telekom ise Playstore kullanıcılarına standart edition’da yüzde 9, champions edition’da yüzde 10 indirim sunuyor. Böylece FIFA 21 Standart Edition’ı 379 TL’ye, FIFA 21 Champions Edition’ı ise 500 TL’ye satın alabiliyorsunuz.

Türk Telekom tarafından aktarılan bilgilere göre FIFA 21 için Playstore üzerinden ön sipariş verenler 3 adede kadar nadir altın paketi (3 hafta boyunca haftada 1 adet), 5 FUT maçında kiralık kapak yıldızı ögesi, FUT elçisi oyuncu seçimi (3 FUT maçı için 3 oyuncu ögesinden 1 tanesini seçme hakkı), Özel sürüm FUT formaları ve stadyum ögeleri gibi hediyeler elde edebilecekler.

Hepsi bu kadar da değil; Türk Telekom internet müşterileri, FIFA 21’i Playstore üzerinden 12 ay taksit avantajı ile satın alabiliyorlar. Yenilenen Kariyer ve Volta modu, Ultimate Team’de yepyeni ikonlar ve çok daha fazlasını sunacak FIFA 21’i Playstore üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.