FIFA 21 Fiyatları Neden Bu Kadar Yüksek? Fiyatlar Düşer mi?

FIFA 21 Fiyatları Neden Bu Kadar Yüksek? Fiyatlar Düşer mi?

Her sene futbol oyunları yenileniyor ve bu sene de gelenek bozulmadı. Yeni oyunlar geldi ama bu kez yıl futbol oyunları için daha sönük geçti. FIFA 21 yayınlandı, beraberinde PES 2021 ek paketi yayınlandı ama geçen senelere göre çok daha sönük bir yıl geçti.

Yılın bu kadar sönük geçmesinin en önemli nedeni rekabetin düşmesi. KONAMI bir açıklama yapmış ve çok fazla değişiklik gelmeyeceği için yeni bir PES 2021 oyunu yerine bunun ek paket olarak yayınlanmasına karar verdiklerini söylemişti.

EA Games'in ciddi bir rakibi olmayınca ve istenen değişiklikleri sunmayınca FIFA 21 oyunu da sönük kaldı. Ülkemizde oyuna ilginin sönük kalmasının ise önemli bir nedeni daha var. O da oyunun fiyatları.

İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Spider-Man Miles Morales Özel Tasarım Çalışması

FIFA 21 Türkiye Fiyatları Nasıl?

Her sene yapım 200 – 300 TL satış bandında sunuluyordu. Fakat bu sene fiyatlar gerçek anlamda çok uçuk oldu. Yapılan anlaşmalar sonrasında Steam üzerinden de satın alınabilir hale gelen oyun için fiyatlar şöyle;

  • Standart versiyon: 420 TL
  • Champions Edition: 560 TL
  • Ultimate Edition: 600 TL.

FIFA 21

Gördüğünüz gibi fiyatlar oldukça yüksek. Geçen senelere göre fiyatların daha yüksek olduğu net bir şekilde anlaşılıyor ama merak edilen bir soruya daha cevap verelim. Merak edilen diğer soru şu ki FIFA 21 fiyatları düşer mi? Açıklamalara ve izlenimlere bakacak olursak fiyatların düşmesini hiç beklemeyin.

Uzun bir süre daha fiyatlar böyle devam edecektir çünkü bu sene oyunun çok ciddi bir rakibi yok. Üstüne bir de kur farkının oluşması, oyunun fiyatlarını iyice yükseltmiş gibi duruyor. Fiyatlarda herhangi bir indirim ya da kampanya beklenmiyor ama olursa paylaşacağız.