FIFA 18'in Yeni Kapak Yüzü!

FIFA 18'in Yeni Kapak Yüzü!

FIFA kapağının yüzü, yıllar boyunca Messi idi; ancak EA, birkaç yıldır kapak için farklı seçenekler aramakta. Bildiğiniz üzere FIFA 17'nin kapak yüzü, Marco Reus'tu ve bu sene çıkacak olan FIFA 18'in kapak yüzü de Paul Pogba olacak!

Paul Pogba, Premier Lig'in Manchester United kulübünde ve Fransız Milli takımında oynayan profesyonel bir futbolcu. Orta saha oyuncusu olan Pogba, savunma ve hücum pozisyonlarında da oldukça başarılı.

paul-pogba

Electronic Arts'ın, başta FIFA 18 olmak üzere Star Wars Battlefront II, Need for Speed, NBA LIVE 18 ve NFL 18 gibi oyunları duyuracağı EA PLAY canlı yayını, 10 Haziran 2017'de TSİ 22.00'da başlayacak.

FIFA 18'in kapak yüzünün, farklı bölgelerde farklı kapak yüzleriyle çıkacağını hatırlatmak isteriz; fakat şu anda hangi bölgelerde hangi kapak yüzlerinin olacağını bilmiyoruz. Bununla ilgili haberler geldikçe sizi bilgilendireceğiz.

EA'nın CEO'su Andrew Wilson'a göre FIFA 18, "The Journey" adlı hikaye modunu, yeni karakterler ve yeni hikaye ile bir kez daha bizlerle buluşturacak.

FIFA 18, bu yılın sonlarında PS4, Xbox One, PC ve diğer platformlar için çıkışını gerçekleştirecek. Geliştirici, henüz oyun ile ilgili pek fazla bilgi vermedi; ancak Haziran'da gerçekleşecek olan EA PLAY'da daha fazla bilgiye sahip olacağız.