Far Cry 6'nın Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı

Far Cry 6'nın Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı

Ubisoft, dünyaca ünlü oyun şirketlerinden birisi konumunda ve oyun endüstrisinde pek çok popüler oyunun geliştiricisi, yayıncısı statüsünde yer alıyor. Fransa merkezli şirketin elinde bulunan oyunlardan birisi de Far Cry serisi olarak dikkat çekiyor.

Ubisoft Türkiye resmi Twitter hesabından Far Cry 6’ın Türkçe altyazılı bir fragmanı yayınlandı. Oyun severlerde büyük bir heyecana sebep olan fragman, 4 dakika uzunluğunda ve sonunda oyunun çıkış tarihi ile çıkış yapacağı platformlar hakkında da bilgi veriliyor.

Far CRY 6 Özellikleri

Ubisoft Türkiye resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre diktatör Anton Castillo’yu canlandıracak kişi de netleşti. Daha önce The Mandalorian, Better Call Saul ve Okja gibi yapımlarda yer alan Giancarlo Esposito bu rolü üstlendi.

Yine açıklamada 18 Şubat 2021’de PlayStation 4, Xbox One ve PC içi satışa çıkacak. Bu konsollarda oyunu alan kullanıcılar eğer Xbox Series X ve PlayStation 5’e geçerler ise oyunları ücretsiz şekilde 6 versiyonuna yükseltilecek.

Far Cry 6 Sürüm ve Fiyatları

Far Cry 6, Epic Games üzerinden ön siparişe açılmış bulunuyor. Eğer Epic Games üzerinden ön sipariş ile oyunu satın almak isterseniz şu fiyatlarla karşılaşıyorsunuz:

  • Standart Edition = 269 TL.
  • Gold Edition = 449 TL.
  • Ultimate Edition = 495 TL.

Epic Games, oyunun sayfasında Gold Edition alanların Season Pass’a Ultimate Edition alanların Season Pass ve Ultimate paketlere sahip olabilecekleri bilgisine yer verdi.