Far Cry 5'ten İlk Görsel!

Far Cry 5'ten İlk Görsel!

Ubisoft, Far Cry 5'in 26 Mayıs'ta çıkacak olan videosundan önce, ilk resmi "Artwork"unu yayınladı. Bu görselle birlikte, oyunun daha önce Western tarzında olacağının söylenmesinin aksine, günümüzde geçeceğini anlıyoruz.

far-cry-5-görsel

Görselde Neler Görüyoruz?

Ubisoft'un "The Last Supper" adıyla yayınladığı görseli incelemek gerekirse tehlikeli bir görünüşü olan bir vaizin, her iki yanında ellerinde silah tutan sakallı adamlar, kafasında haç olan bir kurt köpeği ve üzerinde gelinlik olan bir kadın var. Masanın ön tarafında ise cephaneliğe yakın, sırtında "Günahkar" yazan elleri bağlı bir adam görüyoruz. Bu adamın hikayedeki kahraman olması muhtemel; fakat tabi ki kesin bir bilgimiz yok.

Görsele daha dikkatli baktığımızda yanan bir ahır, tarım arazileri, kamyonlar, bir deniz uçağı ve başka türde bir uçak görmekteyiz. Ayrıca grubun bayrağı ve tabi ki Amerikan bayrağının dalgalandığı bir kilise bulunuyor.

Oyun, bazı dini veya "Örgütsel hayatta kalma grupları" türünden bir tarikatı barındırıyor gibi görünüyor. Cuma günü, bu fikirlerimizin doğru olup olmadığını göreceğiz.

Siz görselde ne görüyorsunuz? Görsel neler anlatıyor? Yorumlarınızı bekliyorum.