Far Cry 2 Remaster Modu Yayınlandı

Far Cry 2 Remaster Modu Yayınlandı

Far Cry serisinin en eski oyunlarından biri olan Far Cry 2, grafik açısından çok geri bir dönemde kaldı. Ama buna rağmen oyun efsaneler arasında yer alıyor ve sadece hikayesi bile ilgi çekiyor. İlgi çeken bu hikayeyi 2020 yılında gündeme taşımak isteyen mod yayıncısı dannyhl ise serinin hayranlarına bir sürpriz yaptı ve Far Cry 2 Remaster modunu duyurdu.

Oyunun bir nevi yeniden şekillenmesini sağlayan mod ile grafik yapısında da önemli değişikliklere adım atıldı. Pek çok kısımda, önemli değişikliklerin yapıldığı Far Cry 2 Remaster mod ile oyun baştan sona yenilendi desek yeridir.

İlginizi Çekebilir: Yeni Oyun Payday 3 için Görüntü Paylaşıldı

Far Cry 2 Remaster ile Neler Değişiyor?

Tabii ki bu 3.parti bir geliştirici tarafından yapılan mod eklentisi olduğu için oyunun hikayesi ya da ana yapısı hakkında çok bir değişim söz konusu değil.

Asıl değişim, daha doğrusu önemli olan değişim oyunun efektlerinde ve grafiklerinde karşımıza çıktı. Yapımda gerçekçi ışıklar oluşturuldu. Buna ek olarak su yüzeyleri ve kaplamalar geliştirildi. Hatta kaplamalarda yeni yüzeyler kullanıldı.

FX efektlerinin de yenilendiği yeni modla beraber oynanış yapısında ve oyunun seslerinde de bir düzenlemeye gidildi. Özellikle yaşanan bazı ses hatalarının önüne geçiliyor ve ses iyileştirmeleri de bulunuyor.

Far Cry 2 Remaster

Görüş alanı yenilemesi ve animasyonlarda da yenilemelerin yapıldığı mod, beraberinde gerçek dünya haritası da getiriyor. Bu farklı bir oyun modu olarak gösterilebilir. Gerçek dünya haritası içerisinde de Holster ve Emergency Healing adı verilen iki yeni mod var.

Tüm yenilikleri ile oyuna yeniden can veren Far Cry 2 Remaster modu şu an indirmeye açılmış durumda ve görünen o ki bir hayli ilgi çekecek.