Fall Guys Sistem Gereksinimleri

Fall Guys Sistem Gereksinimleri

Yeni bir oyun olarak karşımıza çıkan bu oyun, henüz 2 hafta önce karşımıza çıkmıştı. Oyun dünyasında oldukça geniş bir yapıda ön plana çıkarılan bu oyun, zorlayıcı parkurları ile karşımıza çıkıyor. Çıkar çıkmaz oyunla ilgili pek çok kişinin sevgisini kazanan bazı şartlar vardı. Mesela oyunun süreçleri. Oyunun sinir bozucu gereksinimleri hepimizi etkiledi diyebiliriz. Fall Guys oyununun sistem gereksinimleri nedir? Ne şekilde karşımıza çıkar? Gelin bir de bu konuya göz atalım.

Fall Guys: Ultimate Knockout sistem gereksinimleri:

  • İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 veya AMD karşılığı
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Oyun ile ilgili olarak FPS yapısı elde etmek için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmiyor. Ortalama bir bilgisayar ile rahatlıkla bu oyunu oynayabilirsiniz. Bu yüzden 8GB ram desteğine sahip bir i5 cihaz ile rahatlıkla bu bilgisayarı oynayabilirsiniz. Ortalama 3000 TL ile 4000 TL arasında karşımıza çıkan bu bilgisayarlar, genellikle masa üstü için 2.5 Bin Lira ile 3.5 Bin lira arasında karşımıza çıkıyor. Fall Guys olarak ön plana çıkarılan bu oyunun oynanış videoları da bu şekilde ön plana çıkıyor.

Oyunla ilgili güncel olarak ön plana çıkarılan bütün bu yeni duyurular hepimize dair bir güncelleme ve yenilik yaratıyor. Aslında duyurulara bakarsanız, zaten güncel bir oyun gelişimi olduğunu göreceksiniz. Oyunun pek çok yapısında survivor bir hayat sizi bekliyor. Bu yüzden bu hayata dair geniş ve yenilikçi bir yapıda ilerleme göstermeniz gerekli olabilir. Bu aşamaların ve beklentilerin tamamını kendinize göre kullanabilir ve ihtiyaçlarınızı da bu aşamalarda ortaya çıkarabilirsiniz.