FaceApp Nasıl Kullanılır?

FaceApp Nasıl Kullanılır?

        FaceApp uygulaması kullanıcının veya başka birisinin fotoğrafını yaşlandırması ve bunu yapay zekâ ile sonuçlandırması bizlerin dikkatini çekmiş oldu. Aslında bu uygulama 2017 yılında ortaya çıktı ve değişik filtreler ile çeşitliliği arttırmıştı. Son zamanlarda ünlülerin de kullandığı bu uygulama ile popülaritesi arttırmış oldu. Şimdi FaceApp uygulaması nasıl kullanılır ona bakalım.
        FaceApp uygulamasının ara yüz kullanımı basit olduğundan kameradan çekilen veya daha önceden çekmiş olduğunuz fotoğrafınızı düzenlemeye başlayabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ekranın alt kısmında "Tüm Fotoğraflar” seçerek anlık fotonuzu çekerek filtreleri kullanabiliriz. Seçtiğimiz fotoğrafı sizin orijinal fotoğrafınızdır. Aşağıdaki filtreleri sağa doğru kaydırarak görebilirsiniz. Bunlar; "Smile", "Spark", "Old", "Young", "Female" ve "Male" filtrelerinden biriyle başlayabilirsiniz. Şimdi bu filtreleri tek tek inceleyelim:

  • Smile: Seçtiniz fotoğraf ile ağzınızı açarak gülmenizi sağlıyor.
  • Spark: Cildinizin ton ayarını yapar. Pürüzlü yerleri yok eder.
  • Old: Fotoğrafınızı yaşlı hale getiren ve en çok merak edilen filtre seçeneği.
  • Young: Şu an ki halinizden çocuksu hale döndüren filtre.
  • Female: Erkek fotoğraflarınızı Kadınsı hale getirir.
  • Male: Kadın fotoğraflarını Erkeksi hale getirir.

Bunlar en dikkat çekici olanları Yaşlı ve Genç filtreleridir. Yapay zekanın burada etkileyici çalıştığı ve neredeyse inandırıcı sonuçlar elde ediyor. Şu an için en iyisi Yaşlı filtresi boynunuzdan yüz hatlarınıza, göz çukurları ve birçok şey ile sizleri şaşırtmaya devam edecektir. 
        En sol kısımda değişik modlar mevcuttur. İkili veya dörtlü kolajlar oluşturabilir ve sizlere daha eğlenceli sonuçlar ortaya çıkarır.

FaceApp Ücretli mi?

FaceApp Premium özelliği ilk zamanlarda reklamları engellemek dışında pek bir avantajı olmayıp ücretsiz halde de tüm filtreleri kullanabiliyorduk. FaceApp 2.0 güncellemesi ile 3 gün için ücretsiz deneme süresi veriyor ve 3. günün sonunda Premium özelliğini devam ettirirseniz tüm ve daha fazla filtrelerden sınırsız ve reklamsız yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca FaceApp Pro ile daha hızlı Render'larla en iyi sonuç almanızı sağlıyor. FaceApp Pro üyeliği oluşturmak için uygulamanın Ayarlar sekmesine tıklamanız ve seçim yapmanız yeterlidir. 
        FaceApp uygulaması sadece telefonunuzdan IOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazları desteklemektedir. Google Play Store veya Apple Store'dan ücretsiz (3 gün için) olarak indirebilirsiniz.