F1 2018 Tamamen Ücretsiz! Hemen İndirin!

F1 2018 Tamamen Ücretsiz! Hemen İndirin!

Formula yarış oyunlarını sever misiniz? Formula 1 severler için en güzel şekilde hazırlanan ve güncel beklentilerle ön plana çıkarılan bütün bu yeni ürünler için tek bir tıklama yeterli olacaktır.

Bugüne kadar pek çok kaliteli oyunu ücretsiz olarak oyunculara dağıtan Humble Bundle, yeni bir 'Humble Freebie' kampanyasıyla karşımıza çıktı. Humble Bundle'ın ücretsiz oyun kampanyasında yer alan yeni oyun, yarış severlerin limitlerini zorlamalarına izin veren 67 TL değerindeki F1 2018 oldu.

Motosporlarının zirvesi olarak tanımlayabileceğimiz Formula 1, oyun serisiyle de pek çok yarış severin F1 zevkini yaşamasına izin veriyor. Codemasters tarafından geliştirilen F1 oyun serisinde yer alan oyun, Formula 1'in 2018 sezonunda bulunan takımları, F1 pilotlarını ve araçlarını barındırıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz!

Humble Bundle sitesine üye olarak sırayla giriş işlemlerini yapın ve sonrasında da karşımıza çıkan diğer seçenekleri incelemeye başlayın. Bu sayede çok daha farklı bir yapı ile organize edilen seçeneklere göz atmış olacaksınız. Bu oyun yapısı ile birlikte organize edilen ve yeni bir tıklama ile indirebileceğiniz yeni oyun seçenekleri için tek yapmanız gereken farklılıkları kullanmanız ve ön plana çıkarmanız olacaktır.

Geç kalmayın ve yapısal seçenekleri kullanmaya başlayın. Genellikle online olarak yüklenen bu oyunlar, zaten yer yer kampanyalarla satışa çıkarılıyor. Ama bazen insanlar bir anda yüklenerek trafik artırsın diye bu tarz indirimler ve hediyeler oluşturuluyor. Sizler de bu duruma dair güncel olan bütün seçenekleri kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz .