Euro Truck Simulator 3 Ne Zaman Çıkacak?

Euro Truck Simulator 3 Ne Zaman Çıkacak?

Simülasyon oyunu tutkunlarının mutlaka gördükleri yapımlardan biri olan Euro Truck Simulator serisi, en son Euro Truck Simulator 2 ile kaldı. Birçok platformda ETS 2 olarak kısaltılan ve çok ciddi bir oyuncu kitlesi olan yapım, hala aktif güncelleme alıyor ve sürekli yenileniyor. Peki ya Euro Truck Simulator 3 ne olacak?

Birinci oyundan sonra ikinci oyun geldi ama bu kadar tutmuş olan serinin üçüncü oyunu neden gelmiyor? Bu konuda firmadan bazı tüyolar da gelmeye başladı. Görünen o ki planlar biraz daha farklı.

İlginizi Çekebilir: Call of Duty Black Ops Cold War Beta Videosu Yayınlandı

SCS Software Euro Truck Simulator 3 Oyununa Hazır mı?

Firmadan bilgi alan kaynakların paylaşımlarına göre şu an yeni bir oyun için herhangi bir düşünce söz konusu değil. 2012 yılında çıkan mevcut oyun üzerinde yapılan çalışmalar yeni oyuna olan ihtiyacı da en aza indirmiş durumda. Firmanın yeni bir oyun çıkarmaması için çok fazla nedeni var. Bu nedenleri sıralamak istersek;

Euro Truck Simulator 3

  • Oyunda Steam atölye desteği var ve her şey eklenebiliyor.
  • Oyun sürekli güncelleme ile destekleniyor ve harita yenileniyor. Neredeyse tüm dünya oyuna eklenecek ve bu da yeni bir oyunun gerekliliğini düşürüyor.
  • Her yeni eklenen bölge ve her yeni eklenen harita grafik açısından zenginleştiriliyor ve bu da oyunun gelişimini sağlıyor.
  • Sürekli oyuna yeni tırlar ekleniyor ve yeni dorseler geliyor.
  • ETS 2 için çok fazla marka ile anlaşma yapılmış ve lisans alınmış .Yeni oyuna geçilirse yeniden lisanslar alınacak. Bu da maliyetli bir iş olacağından SCS bunu tercih etmiyor.
  • Oyuncular oyundan memnun ve online yapı giderek büyüyor.
  • Dil desteği genişliyor.

Euro Truck Simulator 3 serisinin gelmemesinin bunlar gibi önemli nedenleri var. Beklentimiz yakın bir tarihte yeni oyun gelmeyeceği. Belki yeni konsollar için yeni bir oyun düşünülebilir ama şu an değil.