Epic Store’da İki Oyun Bedava!

Epic Store’da İki Oyun Bedava!

220 TL değerindeki iki oyun bu hafta Epic Store’da ücretsiz hale geldi.

Epic Games Store kullanıcılarına özel müthiş bir kampanya ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Toplamda 220 tl’LİK FİYATI OLAN Hitman ve Shadowrun Collection oyunları, kullanıcılar için bedava oldu. Kullanıcılar bu oyunların ikisine de hiçbir ücret ödemeyecek.

Epic Gmaes Store, daha önceden de ücretsiz oyunları kullanıcılarına sunmuştu. Epic Store’un bu kampanyalarını sürdürecek olduğu gözleniyor. Yalnız acele etmeniz gerek. Bu ücretsiz kampanya yalnızca bir hafta sürecek. Hitman ve Shadowrun Collection oyunlarını denemek istiyorsanız önümüzdeki bir hafta içinde bu oyunları kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebileceksiniz.

Bu haftanın ikilisinde dikkat çeken oyunlardan biri de Hitman olmuş. Hitman uzun yıllardır sevilen ve tercih edilen ve oyun dünyasının bilinen oyunlarından. Buradaki seri ise 2016 yılına ait. Bu serüven oyunun özüne dönüş olması itibari ile çok sevilmiş ve büyük beğeni kazanmıştı. Özellikle serinin ilk oyunlarına bayılanlar için Hitman 2016 biçilmiş kaftan. Hitman’in en güzel yanlarından biri de hedefi indirmek için birden fazla seçeneğinizin olması.

Shadowrun Collection ise, Shadowrun evreninin üç farklı oyunun içeren bir paket halinde karşımıza çıkıyor. Shadowrun serisi aslında farklı türleri bir araya getiriyor. Daha çok cyberpunk ve fantezi türlerinin birleşimi gibi düşünebiliriz. Oyunun, kullanıcılarına eşsiz bir taktiksel RPG deneyimi sunduğu tabi ki tartışılmaz bir gerçek. Şayet bu tür oyunları seviyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

Htiman ve Shadowrun Collection'ı şu anda Epic Games Store üzerinden indirebilirdiniz. Uunutmayın, Epic Games Launcher yardımı ile bilgisayarınıza kuracaksınız. Kampanyanın süresinin bir hafta olduğunu unutmayın. 3 Eylül 18.00’da tamamlanacak olan kampanyanın ardından bir sonraki kampanyayı bekleyin. Epic Games Store, ücretsiz oyun sunumlarına devam edecek. Önümüzdeki hafta ücretsiz olarak sunulacak oyun ise, Into the Breach olacak.