Epic Store, Gelecek Hafta 2 Oyunu Bedavaya Veriyor

Epic Store, Gelecek Hafta 2 Oyunu Bedavaya Veriyor

Epic Store yine bu hafta ücretsiz bir şekilde oyunları dağıtmaya devam ediyor. Epic Store tarafından ücretsiz olarak yayınlanan oyunlarda bu hafta Torchlight II bulunuyordu. Açıklama yapmasının ardından Torchlight II oyunu indirilebilir hale gelmişti. Epic Store, sıradaki ücretsiz oyunlarını da açıkladı. Ücretsiz olarak oyun tutkunlarına sunulacak 2 oyun ‘Next Up Hero’ ve ‘Tacoma’.

Epic Store, son zamanlarda ücretsiz bir şekilde sunduğu oyunlar dolayısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle bilgisayar aracılığıyla oyun oynamayı seven oyun tutkunları için harika bir kampanya başlatan Epic Store, son zamanlarda en çok tercih edilen ‘oyun oynama, satın alma’ platformu olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Epic Store, son olarak Torchlight II oyununu ücretsiz bir şekilde sunmuştu. Torchlight II oyununun ardından ise önümüzdeki hafta iki farklı oyunu kullanıcılara sunacak.

NEXT UP HERO NASIL BİR OYUN?

Next Up Hero, yurt dışındaki oyuncuların Dungeon Crawler olarak isimlendirdikleri bir oyun. Oyun severler tarafından sık bir şekilde oynamak amacıyla tercih edildiğini söylemek yalan olur. Fakat bedava bir şekilde Epic Store tarafından oyun severlere sunulduğunda yine de dikkat çekmeyi başarıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN EN İYİ TERCİHİ: TACOMA

Diğer ücretsiz olarak yayınlanacak oyun olan Tacoma ise önümüzdeki haftanın en iyi tercihi olarak görünüyor. Gone Home oyununun yapımcılığını üstlenen Fullbright mühendisleri tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen bir oyun olan Tacoma, bilim kurgu macera tarzına sahip bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Oyunun da ismini alan uzay istasyonunun içerisinde meydana gelen olayları sırasıyla çözmeye çalışacaksınız.

Bu haftanın oyunu olarak ücretsiz şekilde yayınlanan Torchlight II’yı 23 Temmuz tarihinin akşamına kadar indirme imkanınız bulunuyor. Gelecek haftanın ücretsiz oyunları olan Next Up Hero ve Tacoma ise 23-30 Temmuz tarihlerinde ücretsiz bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleme yapabilirsiniz.