Epic Games Yüz İfadelerinizi Aktaran Uygulamayı Duyurdu!

Epic Games Yüz İfadelerinizi Aktaran Uygulamayı Duyurdu!

iOs platformu için özenle üretilen ve Epic Games tarafından ön plana çıkarılacak olan yeni mobil uygulama Live Link Face, App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu uygulamanın en büyük özelliği yüz ifadelerini kaydedip kayıtlarını Unreal Engine içerisinde aktarabiliyorsunuz.

Pek çok kişi için büyük bir oyun sistemi olarak bilinse de aslında tarz olarak da gayet geniş bir kitleye hitap ediyor diyebiliriz Epic Games için. Hem tarz olarak hem de yapı olarak oldukça geniş bir tarzda ilerlemeye devam eden şirket, kendine has bir yapıda ilerliyor ve profesyonel çözümlerle ön plana çıkarılmaya devam ediyor.

Artırılmış gerçeklik mobile geliyor! 

Unreal Engine içerisine dair yapılan çalışmalarla ön plana çıkarılan bütün seçenekleri kendinize göre kullanabilir ve dolaylı şekilde oyunlara dahil olabilirsiniz. Bu uygulama adeta oyunlara boyut atlatacak türden olacağı için herkese hitap edecek diyebiliriz. Sizler de bu oyun yapıları ile kullanarak kendinize dair güncel seçenekleri üretebileceğiniz mobil uygulama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Artırılmış gerçeklik yapısı ile sunulan bu uygulama, Animoji ve Memoji ile bunu yapıyordu. Ama bunu iOs uygulamasına uyarlamak herkes için bir deneyim yarattı ve kendine has çalışması olan herkes bu uygulama ile bir aktarım yapabilir hale geldi. Live Link Face olarak sunulan bu durum için en etkili yöntemleri tek bir tıklama ile kullanabilir ve yüz ifadelerinizi doğrudan içeriye aktarılmasını sağlayabilirsiniz.