Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar!

Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar!

Ücretsiz olarak sunulan oyunlarla son dönemde gündeme gelin Epic Games, bu konuda yaptığı çalışmalarla hala kitlelere hitap etmeye devam ediyor.  Conan Exiles ve Hue isimli oyun 2 Temmuz tarihi itibariyle yayında olacak ve ücretsiz olarak kullanılabilecek. Oyunlar ortalama 9 Temmuz tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Ücretsiz oyunlarla pek çok kişinin gönlünde taht kuran Epic Games, yaptığı geniş sunuşlarla birlikte de insanlara hitap etmeye devam ediyor. Hediye bombardımanı yapan Epic Games, GTA V hamlesinden sonra çok büyük artılar kazandı ve kendine çektiği herkesi bu tarzda ücretsiz oyunlara alıştırdı. Oyunlar konusunda geniş bir kitleye hitap eden Epic Game, bu konuda biraz daha içerik üretme moduna girdi ve kendine has bir yapıda hareket etmeye devam edecek gibi görünüyor.

En son yapılan çalışmada AER oyununu kullanıcılarına dağıtan Epic Games, bu hafta da bu yeni oyunlarla ilgili bir çalışma yapıyor. Conan Exiles ve Hue ile yapılan bu hediye dağıtımı işlemi çok ilgi görecek gibi görünüyor.

Conan Exiles ve Hue oyunlarının görselleri!