Epic Games, Rocket League ile 60 TL'lik Kupon Dağıtacak

Epic Games, Rocket League ile 60 TL'lik Kupon Dağıtacak

Dönem ücretsiz oyunlar dönemi. Steam karşısına yeni bir platform olarak çıkmasına karşın, bu ücretsiz oyun dönemini iyi bir şekilde yöneten Epic Games öne geçmeye başladı. Ücretsiz GTA 5, her hafta A serisi yeni bir ücretsiz oyun derken firma bu kez Rocket League efsanesini ücretsiz olarak sunmaya hazırlanıyor.

Yapılan paylaşımlara göre oyun 23 Eylül sonrasında ücretsiz olarak karşımıza çıkacak. Bir nevi Epic Games, Steam üzerinden 31 TL'ye satılan oyunu alacak ve kendi platformu üzerinden ücretsiz hale getirip sunacak.

Bu bile başlı başına iyi bir adım olarak gösterilse de Epic Games'in farklı bir kampanyası daha var. Oyunu ücretsiz olarak ekleyen kullanıcılara ekstra olarak hediyeler de verilecek.

İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered için Harika Fragman Yayınlandı

Rocket League Sayesinde 60 TL Kupon

Psyonix LLC'nin geliştirdiği oyun 23 Eylül tarihinde ücretsiz olarak sunulacak ve 1 aylık süre boyunca kupon dağıtacak. 23 Eylül ile 23 Ekim arasında Rocket League oyununu Epic Games üzerinden Epic kütüphanenize ekleyecek olursanız, 60 TL değerinde bir kupon kazanacaksınız.

[embed]

Kuponun alt bir limiti olacak. 80 TL ve üzeri herhangi bir oyun ya da DLC paketi almak isteyen kullanıcıların 60 TL kuponu kullanmasına izin verilecek. Ödeme alt limiti 80 TL olarak belirlenmiş. Şu an için kupon için kullanım süresinin olup olmayacağı net değil.

Muhtemelen kupon için herhangi bir süre sınırı olmayacak. Kullanım sınırı olmadığı için bundan aylar sonrada herhangi bir oyunu satın alırken kupondan yararlanabileceksiniz. Steam platformuna bir çalım daha atan Epic Games'in, Rocket League için farklı planları da olabilir. Özel DLC geliştirme paketleri gibi.