En Çok Oyun Sunan Project xCloud Açılıyor! İşte Abonelik Ücreti

En Çok Oyun Sunan Project xCloud Açılıyor! İşte Abonelik Ücreti

Project xCloud son dönemlerin en çok merak edilen oyun platformlarından biri. Bu plaftorm için herkes güncel bir oyun dünyası yaratıyor ve hepsi için daha etkili ve geniş oyunlar sunuluyor.

Yapılan duyurulara göre herkes için bir denge ve yenilik karşımıza çıkıyor. Aşama aşama değişen ve ilerleyen her bir seçenek için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Zaman kaybetmeyin ve bütün bu fırsatları organize etmeye devam edin. Xbox Game Pass, Xbox Live ve Project xCloud’u ‘Xbox Game Pass Ultimate’ adı altında tek bir abonelik sisteminde birleştireceğini açıklayan Microsoft, böylece oyunseverlerin Xbox Game Pass’teki 100’den fazla oyuna bulut oyun servisi üzerinden erişim sağlayabileceğini belirtti.

Microsoft’un açıklamasına göre Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, yalnızca Xbox Game Pass oyunlarına bulut üzerinden erişmekle kalmayacak, aynı zamanda bu oyunları tabletleri ve telefonları üzerinden 100 milyon Xbox Live oyuncusuyla birlikte oynayabilecekler.

Konuyla ilgili olarak Verge’e açıklamalarda bulunan Microsoft, Project xCloud’un servisin nihai adı olmayacağını belirtti. Xbox Game Pass Ultimate abonelik ücreti aylık 15 dolar olacak ancak Microsoft’un ilerleyen dönemde farklı abonelik paketleri sunması da bekleniyor.