En Çok Dinlenen Oyun Müzikleri

En Çok Dinlenen Oyun Müzikleri

Oyun müzikleri hayatımızda çok önemli bir yere sahip. Hatta çoğu oyun kendi içinde bir denge ve yenilik yaratıyor. Bu yüzden de pek çok kişiye daha rahat ve dengeli bir süreç yaratıyor diyebiliriz.

Bir oyun oynadığınız zaman aklınızda (tercihen iyi) bir şey kalıyorsa o oyunun sizi etkilediğini söyleyebiliriz. Bu; bazen bir karakter, bazen oyundaki bir sahne ya da oyunun ambiyansı olabilir. Tabii ki durum yalnızca bu olmak zorunda da değil. Bazen oyunda sizi etkileyen en büyük etmen, oyunun içerisinde bulunan müzik olabilir.

Fazla farkına varmıyor olsak da oyundaki müzikler, oyunun bütünlüğü açısından hayati bir önem arz edebiliyor. Oyunun atmosferine uyan bir müzik oyun içerisinde bulunduğu zaman oyundan aldığınız haz da katbekat artıyor. Biz de sizler için oyunlarda bizleri en çok etkileyen müzikleri derlemeye çalıştık. İsterseniz lafı daha da fazla uzatmadan listemize geçebiliriz.

Super Mario Bros. Oyunu ve Müzikleri

Bu oyunu bilmeyenimiz yoktur. Belki de tüm zamanların en çok oynanan oyunlarından biri olan Mario, doğal olarak en çok dinlenen oyun müziklerinden birine de sahip. Kiminin hoşuna gitmese de bu efsane müziği listemize eklemesek olmazdı.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Extraction Point

Hans Zimmer'ın imzasını taşıyan yapıt, unutulmaz oyun Call of Duty: Modern Warfare 2'nin havasını mükemmel bir şekilde aktarıyor diyebiliriz. Tabii ki oyun içerisinde duyduğunuz zaman ortaya çıkan duygular bir hayli farklı.

World of Warcraft – Arthas My Son

MMORPG denilince akla ilk gelen oyunlardan olan World of Warcraft, etkileyici müzikleriyle de öne çıkıyor. Bu da oyuncuların sıkılmadan oyunun içerisinde daha fazla vakit geçirmesini sağlamada büyük bir rol oynuyor diyebiliriz.

Death Stranding – I'll Keep Coming

Hideo Kojima'nın geçtiğimiz sene çıkardığı ve atmosferiyle oyuncuları içine çeken oyun; yalnızca grafikler konusunda değil, aynı zamanda müzikler konusunda da oyuncuların beğenisini kazandı.

The Legend of Zelda

Nintendo'nun en başarılı oyunlarından biri olan The Legend of Zelda, oyunun içinde geçtiği dünyanın haricinde müzikleriyle de son derece öne çıkan bir oyun olmasıyla biliniyor.

Undertale – Megalovania

Son zamanlarda kendinden sıkça söz ettiren ve yurt dışında 'meme' müziği haline gelen Undertale – Megalovania, oyunun havasını değiştiren müzikler arasında yer alıyor.