Ziraat Bankası Dijital kredi dönemine başladı, evinizden anında 10 bin tl çekebilirsiniz.

Ziraat Bankası Dijital kredi dönemine başladı, evinizden anında 10 bin tl çekebilirsiniz.

Ziraat Bаnkаsı hazırladığı dijital mobil kredi kаmpаnyаsı ile evden çıkmadan tеk bir tıkla kredi veriyоr. 10 bin liraya kadar vеrilеn krеdidеn kimlеr fаydаlаnаbilir ?

Vatandaşın kredi başvurusu için en çok tercih ettiği bankalardan birisi Ziraat bankası oldu. Kamu bankası olması, zaman zaman devlet destekli kampanyalar düzenlemesi ve faiz oranlarını mümkün olduğunca aşağı seviyede tutması nedeniyle vatandaşın kredi ihtiyaçlarında ilk akla gelen banka oluyor. Ziraat Bankası dijital bankacılık alanında da yapmış olduğu çalışmalar sonrasında vatandaşın kredi ihtiyacına hızlı çözümler sunuyor.

Ziraat Bankası borcu olan ve nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İhtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası 10 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Özellikle maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan emekliler için düşünülen kredi dijital bankacılık çalışmaları ile birleştirildiği için anında nakite ulaşma fırsatı sunuyor.

TELEFONLA KREDİ ONAYI ALMAK MÜMKÜN

Ziraat Bankası ile çalışan müşterilerin ve özellikle emekli vatandaşların yorulmadan finansmana kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmeleri için internet şubesi ve ziraat mobil bankacılık işlemleri üzerinden kredi onayı verilecek.

Başvurunun dijital kredicilik sistemi ile online yapılmasının ardından tüm işlemler müşteriyi şubeye yormadan hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Kredi onayı yapılan değerlendirmelerin ardından aynı gün içerisinde yapılacak.

10 BİN LİRA DİJİTAL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR ?

Dijital kanallar aracılığı ile onaylanan kredi banka hesabına gönderilir. Bu süreçte ATM'lerden sorunsuz bir şekilde çekilebilir. Aynı zamanda bireysel kredilerle birlikte Hayat Sigortası yapılmaktadır.

Başvuru Ziraat Bankası internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden yapılabilir. Gerekli başvuru formunu eksiksiz olarak doldurduktan heme sonrasında kredi onay süreci başlar. Genellikle aynı gün içerisinde onay verilmektedir. Düşük faizli 36 ay vadeli 10 bin lira krediniz onayın verilmesinin ardından hesabınıza yatırılır ve aynı gün içerisinde çekilebilir.