Yeni Sıfır Model Araç Almak İsteyen Vatandaşlara Duyuru Yapıldı! Honda CR-V Araçlarında İndirimli Fiyatlar

Yeni Sıfır Model Araç Almak İsteyen Vatandaşlara Duyuru Yapıldı! Honda CR-V Araçlarında İndirimli Fiyatlar

Dolar fiyatının oldukça yüksek seviyelere gelmesi ile birlikte araç alma imkanı da son derece kısıtlanmış durumda.

Aynı zamanda hastalığın yaygınlaşması ve üretimin zayıflaması ile birlikte de araç piyasasında oldukça büyük bir yükseliş söz konusu. Fakat bazı markalar oldukça yüksek derecede yapmış oldukları kampanyalar ile birlikte vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Bu markalardan biri de Honda. Honda yapmış olduğu büyük indirim ile birlikte vatandaşların cazip koşullarda araç almasını sağlayacak

Honda marka araba sahibi olmak isteyenlere yönelik kampanyada, Honda CR-V, model arabalara %0,99 faizle 12 aylık kampanyasını duyurdu. Honda CR-V model araçlar için 12 ay vade ile 150.000 TL 0,99 faiz oranı ile sunuluyor. Honda, resmi internet sitesinin yaptığı açıklamada 2021 model araçları için bir kampanya duyurdu. Yeni araba almak isteyen vatandaşlar için Honda kampanyaları 30 Kasım'a kadar geçerli. Honda, vatandaşların yeni kampanyalarını mağazalarına ilgi göstererek değerlendirmesini bekliyor.

Honda Firmasının 2021 Model Araçlarda Sunduğu Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

  • Promosyon, yeni CR-V araçlar için 5-30 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya için kullanılabilecek krediler taksitli Türk lirası özel taşıt kredileridir.

Kampanya kapsamında nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk lirası ve altı olan araçlar için %70, nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk lirası ve üzerinde olmayan araçlar için %50, üç yüz. Bin TL ve kesin fatura değeri üç yüz bin TL'den fazla olan araçlar için kesin fatura değeri yedi yüz elli bin TL'den fazla olmayan araçlar için %30, nihai fatura değeri yedi yüz elli bin TL'den fazla olmayan araçlar için %20 TL, ancak bir milyon beş yüz bin Türk lirasını geçmemek üzere ve Kesin Fatura Tutarı Bir Milyon Beş Yüz Bin Türk lirasını Aşarsa Taşıtlar için %0 kredi kullandırılabilir.

Kredinin Faiz Oranı Belirlenirken Aracın Nihai Maliyeti Dikkate Alınır

Özel kişilere 150.000 TL kredi için aylık %0,99 faiz oranı ile 12 ay taksitli kredi için acentelik ücreti 787,50 TL ve toplam geri ödeme tutarı 161.833,73 TL'dir. Kredinin yıllık maliyeti yıllık %16,37'dir.