Yeni Honda Accord Fiyat Listesini Görenler İnanamadı: Bu Fırsatı Kaçıranlar Çok Üzülür! Bir Daha Böyle Bir Fiyat Göremeyebiliriz!

Yeni Honda Accord Fiyat Listesini Görenler İnanamadı: Bu Fırsatı Kaçıranlar Çok Üzülür! Bir Daha Böyle Bir Fiyat Göremeyebiliriz!

Tanıttığı her modelle ülkemizde otomobil tutkunlarının beğenisini kazanan Honda, gerçekten sıra dışı bir fiyat listesi yayınladı. İlk olarak Ekim 2021'de otomobil tutkunlarının beğenisine sunulan yeni Honda Accord modeli, stili ve özellikleriyle kısa sürede büyük ilgi gördü. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

Son zamanlarda, özellikle küresel çip krizi ve doların dalgalanma eğilimi ile birlikte yeni araba fiyatlarında da önemli bir artış gördük. Bazı işletmeler en çok satan modellerinin fiyatlarını düşürmüş olsa bile fiyatlar hala bariz şekilde yüksek.

Kullanıcılar tarafından fazlasıyla övülen Hyundai Accord’un teknik özellikleri

Accord modelinin özellikleri kullanıcıların fazlasıyla merak ettiği bir konu oldu. D segmenti araçlardan biri olan Yeni Honda Accord, üst orta sınıf otomobilleri çatısı altında birleştiren diğer sınıf otomobillerin donanımlarından daha yüksek olan daha uzun, daha geniş gövdesi ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış görünüme sahip. 570 litre bagaj kapasitesiyle 2017 Honda Accord, geniş ailelerin tercihi olmaya devam ediyor. 190 PS ve 260 Nm tork sağlayan 1.5 L VTEC Turbo Benzinli motoruyla yeni Accord, güzellik ve konforun yanı sıra sağlam bir sürüş performansı da sağlıyor. 8 inçlik multimedya ekranı güncellendi ve artık hem Android Auto hem de Apple CarPlay'i destekliyor. Ayrıca Accord, anahtarsız giriş ve çalıştırma dahil birçok şaşırtıcı teknoloji özelliği içeriyor.

2022-honda-accord-93-1600x0w-1.jpg

Executive ve Executive+ versiyon

Honda Accord'un Şubat 2022'de Türkiye satış fiyatı Executive versiyonda 540 bin Türk Lirası ve Executive+ versiyonda 561 bin Türk Lirası olurken, Ekim 2021'de Türkiye satış fiyatı Executive versiyonda 540 bin Türk Lirası ve Executive+ versiyonda 561 bin Türk Lirası oldu. Honda Accord Şubat fiyat listesi kullanıcıların dikkatini fazlasıyla çekmeyi başardı.

Honda Accord Şubat 2022 fiyat listesi

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive, Satış fiyatı: 784.674 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive, Satış fiyatı: 815.275 Türk Lirası