Yapı Kredi Bankası REKOR Promosyonu Açıkladı! Promosyonlar Tek Seferde Hesaplara Yatacak

Yapı Kredi Bankası REKOR Promosyonu Açıkladı! Promosyonlar Tek Seferde Hesaplara Yatacak

Bankalar arasında promosyon ödemesi yarışları yaşanırken Yapı Kredi Büyük bir atak gerçekleştirdi. Peki Yapı Kredi'den ne kadar ödeme verilecek?

Yapı Kredi Bankası tamı tamına 36.000 TL promosyon ödemesi verecek. Peki, bu promosyon ödemesinden kimler yararlanabilir? İşte ödeme hakkında tüm detaylar…

Özel bankalar ve kamu bankaları daha fazla müşteri sahibi olabilmek ve mevcut müşterilerini sevindirebilmek için promosyon ödemelerini düzenli olarak güncellemekte. Bu güncellemeler kapsamında emekli promosyon ödemeleri 18.000 TL'ye kadar çıkarken resmi kurumlarla yapılan sözleşmeler kapsamında çalışanlara 36.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi verilecek.

Sağlık-Sen Muğla şube başkanı Özcan Çiçek sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, Aile ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının 36 aylık maaş promosyonu ihalesinin 36.000 lira ile Yapı Kredi'den devam edeceğini duyurdu. Özcan Çiçek bu anlaşmayla alakalı şu açıklamayı yaptı:

“Aile ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın 36 aylık maaş promosyon ihalesi 36 bin lira ile Yapı Kredi bankasın kalmıştır. Yetkili sendika olarak ihale sürecinde gayretle rekabet ortamı sağlamaya çalıştık çalışanlarımızın hakkını her ortam her platformda savunduk savunmaya devam ediyoruz. Tek seferde ödenecek olan promosyon için Yapı Kredi ve İş Bankası’na ihaleye katılan diğer bankalara teşekkür ediyor, sosyal hizmet çalışanlarımıza hayırlı olsun diyoruz.”

18.000 TL Emekli Promosyonu!

Yapı Kredi Bankası yalnızca resmi kurum çalışanlarına değil emeklilere de 18.000 TL'lik dev bir promosyon ödemesi sunuyor. Yapı Kredi;

  • 1 aylık net geliri 999 TL'ye kadar varan emekli vatandaşlara 6.250 TL promosyon ödemesi
  • 1 aylık net geliri 1000-14.000 499 TL arasında olanlara 10.000 TL
  • 1 aylık net geliri 15.000-19.1999 TL arasında olanlara onun 2.500 TL
  • 1 aylık net geliri 20.000 TL'nin üzerinde olanlara 15.000 TL

nakit promosyon ödemesi veriyor.

Ek Ödeme de Mevcut!

Yapı Kredi Bankası, ayrıca promosyon ödemesine ek olarak üçer defa ayrı ayrı biner liralık ek nakit ödülü de veriyor. Yani Yapı Kredi Bankası promosyon ödemesinin yanında 3.000 TL'lik ek ödemede yapmış oluyor. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için hemen promosyon ödemesine başvuruda bulunun.