Vakıfbank’tan Büyük Bayram Kredisi! Tamı Tamına Düşük Faizli 125 Bin TL!

Vakıfbank’tan Büyük Bayram Kredisi! Tamı Tamına Düşük Faizli 125 Bin TL!

Vakıfbank Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kaçırılmayacak bir kredi paketi duyurdu. 3 ay ertelemeli olarak verilen kredi 125 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu kredinin özel sektör çalışanları, kamu personelleri ve emekliler için verileceği belirtilirken, krediyi geri ödemek ise farklı seçeneklerle kolay bir yoldan sağlanacak.

Bayram Kredisi Nedir? Avantajları Nelerdir?

Bayram kredisi olarak tabir edilen krediler bankalar tarafından Ramazan ve Kurban bayramlarına yakın dönemlerde duyurulan banka ödemeleridir. Bu krediler ile bayram sürecine girmiş vatandaşların ekonomik anlamda rahatlatılması hedeflenmektedir. Bayram için verilen bu kredi sadece bayram masraflarına dönük olmayabilir. Verilen bu kredinin avantajlarından bir tanesi ise bankaların düşük faiz oranları ile bu paketleri vermesidir. Bu sayede avantajlı olan bayram kredileri hem daha uygun hem de bayram arifesinde vatandaşların ihtiyaçları için can simidi olabilmektedir.

Vakıfbank Bayram Kredisinin Detayları Nelerdir?

Vakıfbank’ın verdiği bayram kredisi 125 bin TL’ye kadar verilebilmektedir. Bunun yanında 3 ay ertelemeli bir şekilde geri ödemeye başlanılan kredinin faiz oranı ise % 1,51’dir. Kamu personelleri, özel sektör ve emekliler için duyurulan 125 bin TL’lik kredinin vade sayısı 36 olarak açıklanmakla birlikte, krediyi birçok şekilde geri ödeme şansına sahip olabilmektesiniz.

Krediye Başvuru Nasıl Yapılır? Nereden Yapılır?

Vakıfbank’ın 125 bin TL’ye varan bayram kredisine başvuru yapmak için farklı yollar kullanabilirsiniz. Vakıfbank’ın mobil bankacılığını kullanarak başvuru yapabilir yada internet bankacılığı ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunların yanında ayrıca bankanın şubelerine giderek de kredi başvurunuzu yapabilir veya SMS yoluyla kısa sürede başvuru yaparak sonucu öğrenebilirsiniz.

Kredi İçin İstenen Şartlar Nelerdir? Krediyi Geri Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Vakıfbank tarafından verilen 125 bin TL’ye varan bayram kredisine başvuru yapabilmeniz için bazı şartları sağlıyor olmanız gerekir. Öncelikle 18 yaş üstü ve T.C vatandaşı olmanız gerekmekle birlikte bankalarla daha önce ödeme konusunda herhangi bir sorun yaşamamış olmanız gerekir. Bankaların kara listesinde olmamanız ve kredi sicil notunuzun yeterli olması gerekliliği yanında ayrıca son 6 aydır çalışıyor olduğunuzu gösteren sigorta dökümlerinizin de şart olduğunu da belirtmekte fayda var.

Vakıfbank’ın bayram kredisini geri ödemek için 7 farklı ödeme seçeneğine başvurabilirsiniz. Bu seçenekler ise; aylık eşit taksitli, arta taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz şekilde aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli şeklinde olabilmektedir. Size uygun ödeme şeklini seçerek kredi ödemenizi yapabilirsiniz.