Vakıfbank Gene Yaptı Yapacağını! Hesaplara 350 TL Yatırıldı Sebebine Şok Olacaksınız!

Vakıfbank Gene Yaptı Yapacağını! Hesaplara 350 TL Yatırıldı Sebebine Şok Olacaksınız!

Vakıfbank belli zaman aralıkları içerisinde vatandaşların oldukça hoşuna gidecek kampanyalar yapmaktadır.

Vakıfbank belli zaman aralıkları içerisinde vatandaşların oldukça hoşuna gidecek kampanyalar yapmaktadır. Son yapmış olduğu kampanya ile birlikte gene birçok vatandaş memnuniyetini dile getirmiş bulunuyor. VakıfBank kredi kartı kullanmakta olan vatandaşlara 350 TL'ye kadar para puan yükleniyor. Yapacakları alışveriş neticesinde kazanacakları puanlarını ay sonunda direkt olarak Kullanıma açılacak olan banka birçok müşterinin memnuniyeti ne sebep oldu. yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde giyim alışverişlerinde veya Market alışverişlerinde bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Yapacağınız 5 kere üst üste 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 350 TL'ye kadar Bonus hesabınıza aktarılacaktır. Böylece yapacağınız alışverişlerden alışveriş yaparken kazanmanız mümkündür

Dev Kampanya

Sunulacak imkanlar içerisinde en kapsamlı ve en detaylı olarak değerlendirilen bu kampanya ile birlikte birçok vatandaş 350 TL'ye kadar olan Bonus puanları alarak kullanmaya başlamış bulunuyor. yapılacak olan alışverişlerin neticesinde direkt olarak bankaya kısa mesaj göndererek puanların hesabınıza aktarılmasını isteyebilirsiniz veya kampanyadan önce internet sitesi üzerinden belirtilen telefon numarası üzerinden kısa mesaj göndererek istediğiniz para puanlarını direkt hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Birçok vatandaş kısa vade içerisinde 350 TL gibi önemli bir miktarda hesaplarına aktarımını mutluluğunu yaşıyorlar. gerek yakıt gerek ihtiyaç gerekse gıda alışverişlerinde olsun Tüm alışverişlerde bu kampanya yeterlidir .

Herkes Alabilir

Kampanya koşulları içerisinde bir kişinin bu kampanyadan bir defa faydalanma Hakkı bulunmaktadır. yani VakıfBank'a ait olan birkaç Kredi kartınız bulunuyorsa her bir kredi kartı için ayrı ayrı bu kampanyadan faydalanmanız mümkün değildir. Aynı aile içerisinde birden fazla kredi kartı bulunuyorsa bu bireylerin bu kampanyadan faydalanmaları ayrı ayrı mümkün olabilir. isim farklılığı olmak kaydıyla tüm kredi kartları bu kampanyadan ayrıca faydalanabilirler. Yapılacak kredi kartı alışverişlerinin daha sonradan iptal edilmemesi gerekmektedir. Banka ayrıca bu imkanı iptal etme bu Kampanyayı bitirme Hakkı da bulunmaktadır.

Bankanın bu kampanya ile ilgili sunduğu şartları dikkatli bir şekilde okumak gerekmektedir. İlgili alanlarda bu noktada alış veriş yapılması şartı bulunmaktadır. Ayrıca başvuru şartı aranmaktadır. Zamanı geçmiş bonusun kullanılması mümkün değildir.