Vakıfbank 3 Ayda 1 Ödemeli Kredisini Duyurdu! Diğer Bankalar Baka Kaldı! 3 Ayda Bir Ödemeli 50 Bin TL!

Vakıfbank 3 Ayda 1 Ödemeli Kredisini Duyurdu! Diğer Bankalar Baka Kaldı! 3 Ayda Bir Ödemeli 50 Bin TL!

Vakıfbank' ın 2021 yılı Kurban Bayramı kredisi

Düşük faizli kredi isteyen kişiler için sevindirici haber geldi! Acil nakde ihtiyacı olan kişilere derin bir nefes aldıracak kredi imkanı. Vakıfbank, bir kamu bankasıdır ve daima paraya ihtiyaç duyan kişilerin yanında olmuştur. Acil paraya ihtiyaç duyanlar Vakıfbank' a gitmiş ve elleri boş dönmemiştir. Vatandaş istemiş Vakıfbank vermiştir. Acil paraya ihtiyaç duyan, para lazım diyen vatandaşların ilk gideceği yer olmayı başaran Vakıfbank şimdi de Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların imdadına koşmaya başlıyor. 2021 yılı Kurban Bayramı öncesinde, acil nakit ihtiyacı olan kişiler için harika bir kampanya duyurdu. Başvurular başlıyor. Bu kredi imkanından yalnızca elini çabuk tutan kişiler faydalanacak. Çünkü başvuru süreci her an bitebilir.

Yeni Bir Kredi Kampanyası

Vakıfbank’ ın 2021 yılı Kurban Bayramı Kredisi için 3 yıl vade olacak. Bankanın yaptığı son dakika açıklamasına göre; başvurular İnternet üzerinden ya da banka şubelerinden olacak. Bu kredi imkanında faydalanmak isteyen kişilerin Vakıfbank müşterisi olmasına da gerek yok! Eğer kredi siciliniz çok kötü değil ise, yani kara listeye eklenmediyseniz başvuruda bulunabilirsiniz ve sonucunu birkaç saatte öğrenebilirsiniz. Vakıfbank sizin adınıza bir hesap oluşturuyor ve parayı buraya aktarıyor. Peki, diğer ayrıntılar nelerdir?

Vakıfbank Bayram Kredisi için kolları sıvayan banka, kredi başvurularını mobil bankacılıktan, SMS şubesinden ve internet adresinden yapıyor.

Peki, Vakıfbank SMS Kredi Başvurusu nasıl yapılmaktadır?

Telefonunuzun mesaj kısmına girin, büyük harfler ile “KREDI, TC kimlik numaranız ve Aylık kazancınız” ı yazıp tekrardan kontrol edip 5724 e kısa mesaj gönderin. Peki, bu kredinin faiz oranları nasıl? Kredi uygun mu? Çekilebilecek bir kredi mi?

Vakıfbank bu kredi de düşük faiz oranı uygulayarak, oranı % 1.51 olarak düzenledi. Kredi sicil puanınız da bu oranda etkili bir etmendir. Banka ile iletişime geçerek, faiz oranını biraz daha aşağı çekebilirsiniz. Vakıfbank Bayram Kredisi’ni ister her ay ister 3 ayda bir ödeyin. Diğer ayrıntıları öğrenmek için mutlaka Vakıfbank ile iletişime geçin.