Vakıfbank 15 Bin TL Kredi Kartı 30 Bin TL Krediyi Paket Olarak Verecek!

Vakıfbank 15 Bin TL Kredi Kartı 30 Bin TL Krediyi Paket Olarak Verecek!

Vakıfbank farklı bir kredi ve kredi kartı kombinasyonu düzenliyor. Müşterilere en fazla talep edilen iki farklı seçeneği bir arada sunuyor. Böylece iki farklı konuyla ilgili olarak ayrı ayrı başvuru yapılması gibi bir sorun da kalmamış olacak.

Böylece iki farklı konuyla ilgili olarak ayrı ayrı başvuru yapılması gibi bir sorun da kalmamış olacak. Ayrıca başvurunun kolay olduğu kadar müşteri nazarında çok ciddi bir takım kolaylıklar da içerecek. Banka kredi puanını sorunu olmayan müşterilerine oldukça kapsamlı bir takım kredi hazırlıkları yaptığını da ayrıca belirtiyor. Vakıfbank 15 Bin TL Kredi Kartı 30 Bin TL Krediyi Paket Olarak Verecek! Haberi tüm kredi ve kredi kartı ihtiyacı olan vatandaşlara müjde olarak iletildi. Başvurular direk olarak bankalardan veya şubelerden yapılabiliyor.

Vakıfbank 15 Bin TL Kredi Kartı

Bin TL kredi kartı talep etmiş olan vatandaşlar 2 bin TL kredi alabilecek. Kredinin faiz oranı 0,85 olacak. Her hangi bir masrafı bulunmayacak. Hayat sigortası da ayrıca talep edilmeyecek. Kredi 6 ay taksitle ödenecek. Erteleme bulunmuyor.

2.000 TL kredi kartı isteyen vatandaşlar 4 bin TL kredi alabilecek. Kredinin faiz oranı 0,95 olacak. Her hangi bir masrafı bulunmayacak. Hayat sigortası da ayrıca talep edilmeyecek. Kredi 9 ay taksitle ödenecek. Erteleme bulunmuyor.

4.000 TL kredi kartı bulunan vatandaşlar 8 bin TL kredi alabilecek. Kredinin faiz oranı 1,15 olacak. Her hangi bir masrafı bulunmayacak. Hayat sigortası şartı bulunuyor. Kredi 12 ay taksitle ödenecek. 3 Ay Erteleme imkanı bulunuyor.

8.000 TL kredi kartı bulunan vatandaşlar 16 bin TL kredi alabilecek. Kredinin faiz oranı 1,35 olacak. Her hangi bir masrafı bulunmayacak. Hayat sigortası şartı bulunuyor. Kredi 24 ay taksitle ödenecek. 3 Ay Erteleme imkanı bulunuyor.

10.000 TL kredi kartı bulunan vatandaşlar 20 bin TL kredi alabilecek. Kredinin faiz oranı 1,55 olacak. Her hangi bir masrafı bulunmayacak. Hayat sigortası şartı bulunuyor. Kredi 36 ay taksitle ödenecek. 3 Ay Erteleme imkanı bulunuyor.

15.000 TL kredi kartı bulunan vatandaşlar 30 bin TL kredi alabilecek. Kredinin faiz oranı 1,75 olacak. Her hangi bir masrafı bulunmayacak. Hayat sigortası şartı bulunuyor. Kredi 36 ay taksitle ödenecek. 6 Ay Erteleme imkanı bulunuyor.

Kredi Puanı

Kredi veya kredi kartını alabilmeniz için banka politikaları gereği kredi puanınızın yüksek olması gerekmektedir. Banka bu şart doğrultusunda kredileri vermektedir.