Vakıfbank 130 Bin TL’ye Ev Satışlarını Başlattı! Üstelik Faizsiz Taksit Seçeneği İle

Vakıfbank 130 Bin TL’ye Ev Satışlarını Başlattı! Üstelik Faizsiz Taksit Seçeneği İle

Vakıfbank’ tan konut satın almak isteyen kişiler kamu bankasının satışa çıkardığı bireysel konut, işyeri, arsa niteliği olan taşınmazlar için yüzde 1.37 faiz oranlı ve 120 aylık vadeli krediden yararlanabiliyor.

Bu yıl içerisinde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Vakıfbank güncellenmiş gayrimenkul listesini duyurdu. E ihale üzerinden satış yapan bankanın satış listesinde 134 bin lira ‘ya satışa çıkarılan konut dikkat çekti. Banka 134 bin lira ile satışa sunacağını resmen duyurdu. Gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar Vakıfbank tarafından verilecek olan ayrıcalıklı krediden de yararlanabilecek.

Düzenlenen bu krediye nasıl başvuru da bulunulur?

Taşınmazlara teklif sunabilmek için en yakın Vakıfbank Şubesine gidilmesi, taşınmazın muhammen sonucunun yüzde 5 ' i miktarındaki teminatın verilmesi ve Vakıfbank şubesinde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi ‘nin bulunan bütün sayfalarının imzalanması lazım.

Yeni çıkarılan kredi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Vakıfbank satışa koyduğu bireysel konut, iş yeri, arsa niteliğinde olan taşınmazlar için yüzde 1.37 faiz oranlı ve 120 ay vadeler ile, kampanya Vakıfbank ‘ın satışa çıkardığı gayrimenkuller için geçerli olmaktadır.

Bu sene ev sahibi olmak isteyen kişiler için Vakıfbank güncellenmiş gayrimenkul listesini bildirdi. E ihale den satış yapan bankanın satış listesinde 134 bin lira ‘ya satışa çıkarılan konut dikkat çekti. Banka 134 bin lira ile satışa sunacağını resmen duyurdu. Gayrimenkul satın almak isteyen kişiler Vakıfbank tarafından verilecek olan ayrıcalıklı krediden de yararlanabilecek.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde! Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen kişilere duyuru yaptı. Yazılı açıklamasını duyuran Vakıfbank cazip fiyattan konut satışı yapıyor. Vakıfbank’ tan konut satın almak isteyen kişiler kamu bankasının satışa çıkardığı bireysel konut, işyeri, arsa niteliği olan taşınmazlar için yüzde 1.37 faiz oranlı ve 120 aylık vadeli krediden yararlanabiliyor.

Taşınmazlara teklif sunabilmek için en yakın Vakıfbank Şubesine gidilmesi, taşınmazın muhammen sonucunun yüzde 5 ‘ i miktarındaki teminatın verilmesi ve Vakıfbank şubesinde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi ‘nin bulunan bütün sayfalarının imzalanması gerekmektedir.

Vakıfbank satışa koyduğu bireysel konut, iş yeri, arsa niteliğinde olan taşınmazlar için yüzde 1.37 faiz oranlı ve 120 ay vadeler ile, kampanya Vakıfbank ‘ın satışa çıkardığı gayrimenkuller için geçerli olmaktadır