Tüm Emeklilere Müjde! Karşılıksız Nakit Para Desteğinde Bir Yeni Adım! Bankalar İyice Çıldırdı!

Tüm Emeklilere Müjde! Karşılıksız Nakit Para Desteğinde Bir Yeni Adım! Bankalar İyice Çıldırdı!

Emekli maaşlarını bankalara transfer etmek isteyen bankalar bir çok cazip kampanyayı müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Bunlardan bir tanesi de Kuveyt Türk Bankası. Kuveyt Türk Bankası maaşlarını kendi bankasına getirmiş olan emeklilere oldukça büyük bir imkanı sunulmuş bulunuyor. yapmış olduğu açıklama ile birlikte 750 TL 1.500 TL ve 2500 TL gibi miktarlarda maaş almakta olan vatandaşlara 1500 TL'ye kadar emekli promosyonu sunacağını banka belirledi. bankanın sunmuş olduğu açıklama ile birlikte birçok vatandaş direkt olarak Kuveyt Türk Bankası'nın yolunu tuttu. sunulan kampanyanın oldukça cazip olması ve kampanyanın detaylarındaki şartlarında olaraklarında vatandaşlar için son derece makul bir seviyede bulunmasından dolayı vatandaşlar yoğun bir şekilde Kuvveyt Türk bankasını tercih ediyor

Kuveyt Türk müjde niteliğinde bir açıklamayı resmi İnternet hesabından duyurdu. Açıklamada emekli vatandaşların maaşlarını Kuveyt Türk'e taşımaları halinde geri ödemesiz 1000 TL'ye kadar promosyon verileceği duyuruldu. Nakit promosyon tutarı maaşını Kuveyt Türk Bankası'na taşıyan tüm emekli vatandaşların hesabına yatacak.

Maaşını taşıyan tüm emeklilerin yanı sıra, hali hazırda Kuveyt Türk’ten maaş alan Emekli Sandığı, SGK ve BAĞ-KUR emeklileri promosyon tutarından yararlanabilecek. Maaş tutarına göre değişen promosyon miktarı, alınan ilk emekli maaşının ardından hesaplara nakit olarak ödenecek.

1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alan emeklilere 750 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arası maaş alan emeklilere ise 1000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

Promosyon Ödemesi İçin Gerekli Şartlar Neler?

Emekli maaşını Kuveyt Türk'e taşıyan emekli vatandaşlardan 3 yıl boyunca maaşlarını Kuveyt Türk’ten alacaklarına dair başvuruda bulunmaları istenecek. Alınacak olan ilk maaşın ardından promosyon ödemeleri emekli vatandaşların hesaplarına geri ödemesiz olarak ödenecek.

Hali hazırda banka müşterisi olan emekli vatandaşlar ise beklemeden promosyondan yararlanabilecek. Birden fazla emekli maaş müşterilerinin toplam maaş tutarları göz önünde bulundurularak bir adet promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Promosyondan yararlanmak isteyen emekli vatandaşların banka şubelerine giderek başvuruda bulunmaları yeterli olacaktır. Yapılan promosyon başvurusundan sonra alınacak ilk emekli maaşını takiben promosyon ödemeleri emekli vatandaşların hesaplarına nakit olarak ödenecek.