TEB resmen açıkladı ücretsiz şekilde veriliyor! Bin lira ücretten başlayarak...

TEB resmen açıkladı ücretsiz şekilde veriliyor! Bin lira ücretten başlayarak...

Ayrıca bu fırsat 18 ve 25 yaş aralığındaki Bütün öğrencileri de kapsamakta. Kredi kartı üzerinden bin TL’den başlayan limitlerle faydalanma imkânına sahipsiniz. Ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital ortam üzerinden de üniversiTEB’li olabilme şansı da var.

Türk Ekonomi Bankası olan TEB gençlerin ihtiyaçlarını baz alarak tasarlamış olduğu üniversiTEB ile Üniversite öğrencileri yüksek lisans öğrencileri ve doktora eğitimi alan öğrenciler için çok büyük avantajları bir araya getirip sundu. Türkiye Ekonomi Bankası’ndan yapılmış olan açıklamaya göre banka 18 ve 25 yaş aralığındaki öğrenciler için yapmış olduğu üniversite bankacılığı ile beraber öğrencilerin hem birikim yapabilmesi adına hem de sosyal aktivitelerine daha kolay hale getirmek üzere katkıda bulunmayı hedefliyor.

Cepteteb hesap ile beraber havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz bir şekilde yapma fırsatı tanıyan üniversiTEB’liler TEB Finans koçundan bilgiler alarak harçlıkları ile birlikte bütçe yönetimini de daha kolay bir şekilde yapma fırsatlarına da elde edebiliyorlar pek çok avantaj sunan Cepte TEB kredi kartı başlayarak 1000 TL’lik limitlerle ücretsiz bir şekilde yararlanma fırsatı sağlayan öğrenciler, dijital platformlar üzerinden de %50 Bonus ve bununla birlikte restoran harcamalarındaki tutarlara da ekstra yüzde on bonus kampanyalarından yararlanma fırsatına da sahip oluyorlar.

Yurtdışı ATM’lerinden 50 bini aşkın ATM’den ücretsiz para çekme imkanı

Üniversite gençleri Adana tasarlanmış olan Global genç hesap ile beraber 100 TL 100 Euro ve 100 dolardan başlayan tutarlar ile birlikte harçlık biriktirme ve avantajlı şekilde düzenlenmiş olan faiz oranlarından da faydalanma imkanı veriliyor. Bütün şehirlerde üç banka tek ATM uygulaması ile atmlerden yararlanabilen öğrenciler üniversiteTEB dahilinde ise yurtdışında 50 bini Aşkın ATM’den de ücretsiz bir şekilde para çekme imkânına da sahip oluyor.

Üniversite öğrencileri TEB şubelerine uğramadan uçtan uca dijital şekilde ÜniversiTEB'li olma şansına da ayrıca sahipler. Cepte ve Global genç hesap gibi ayrılıklardan da faydalanmak isteyen öğrenciler e-devlet üzerinden almış oldukları öğrenci belgeleri ile birlikte belirlenmiş olan internet adreslerine ziyarette bulunarak ya da ceptetep kredi kartı başvurusunda da bulunmaları yeterlidir. Detaylı bilgiye ise internet adresinden ya da tek şubelerinden de ulaşmak mümkündür.