TBMM onaylı: Emeklilere 15.600 TL sürpriz ödeme çıktı!

TBMM onaylı: Emeklilere 15.600 TL sürpriz ödeme çıktı!

Türkiye'de emeklilere yönelik mali takviye giderek kıymet kazanmakta. Yeni gelişmeyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) onayıyla emeklilere 15.600 TL finansman imkanı sunulacak. Bu değerli adım, emeklilerin maddi muhtaçlıklarını daha kolay karşılay

Türkiye'de emeklilere yönelik mali takviye giderek kıymet kazanmakta. Yeni gelişmeyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) onayıyla emeklilere 15.600 TL finansman imkanı sunulacak. Bu değerli adım, emeklilerin maddi muhtaçlıklarını daha kolay karşılayabilmeleri için bir fırsat üzere görünüyor.

TBMM onaylı: Emeklilere 15.600 TL kredi imkânı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin aldığı bu onay, emeklilere yeni umut kapıları açıyor. 15.600 TL'lik finansman imkânı, emeklilerin ömür standartlarının güzelleştirilmesine yönelik kıymetli adım halinde örülüyor. Bu yardım sayesinde emekliler maddi gereksinimlerini çarçabuk karşılayabiliyor ve maddi rahatlama sağlayabiliyorlar.
"Garanti Bankası'ndan kolay kredi başvurusu"

Türkiye'nin en çok tercih edilen finans kuruluşlarından Garanti Bankası, emeklilere 15.600 TL'lik özel krediye müracaat fırsatı sunuyor. Emekliler bu krediye bankanın ulusal şube ağı ve dijital kanallardan çarçabuk müracaat yapabiliyor. Garanti Bankası'nın sunduğu bu program, emeklilere finansal gereksinimlerini süratli ve kolay bir formda tahlile kavuşturma fırsatı sunuyor.

"Akbank'tan emeklilere özel kredi"

Akbank, emekliler için finansal tahlilleri ile tanınan bir öbür büyük bankadır. Emeklilere uygun faiz oranlarıyla 15.600 TL meblağında kolay ulaşabilecekleri kredi başvurusu sunuluyor. Bu kredi sayesinde emekliler maddi gereksinimlerini uygun kurallarda karşılayabiliyor ve maddi rahatlık kazanabiliyor.

"Ziraat Bankası’ndan uygun şartlarla kredi"

Türkiye'nin en esaslı finans kuruluşlarından biri olan Ziraat Bankası, 15.900 TL meblağında kredi sağlayarak emeklilere dayanak olmaya devam etmekte. Uygun faiz oranlarıyla ve esnek ödeme planlarıyla emekliler finansal gereksinimlerine Ziraat Bankası tahlil bulabiliyor. Bankanın geniş şube ağıyla birlikte dijital hizmetleri bu krediye başvuruyu gerçekçi hale getirmekte.

50.000 TL 36 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi

Kredi Kullanım Koşulları

Faiz oranlarının; kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru ve benzeri nedenlerle kişi özelinde değişebildiğini bilmenizi isteriz. Talep ettiğiniz vade ve tutara göre size özel sunulan faiz oranları hakkında Akbank Mobil ve İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizden bilgi alabilirsiniz.

Akbank tarafından kredi bağlantılı sigorta içermeyen bir sözleşme de teklif edilerek, kredi bağlantılı hayat sigortası sunulması halinde, dilerseniz kredinizi hayat sigortalı veya sigortasız olarak kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kredi faiz oranlarının sigorta tercihine göre değişkenlik gösterdiğini ve prim ile diğer poliçe şartlarının sigorta şirketlerince belirlendiğini bilmenizi isteriz.

3 ay ertelemeli kredinizi Akbank Mobil veya İnternet’ten, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimizden ve tüm şubelerimizden kullanabilirsiniz.

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde en yüksek vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. En yüksek kredi vadesi, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda kişinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden değişebilmektedir.

İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, bu tutar üzerinden ayrıca %15 oranında BSMV alınmaktadır.

Bankamızın uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama, gerekli durumlarda ek bilgi/belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olduğunu bildirmek isteriz.

Şubelerimizden kredi kullanmak istediğinizde talep ettiğimiz belgeler:

- Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi,
- Gerekli görülmesi durumunda adresi doğrulamak amacıyla belge talep edilebilir.

Akbank Mobil veya İnternet’ten, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimizden belgesiz, imzasız ihtiyaç kredisi fırsatından; TC vatandaşı, Akbank Mobil’li Akbanklılar, bankamızın banka ve kredi kartına sahip olanlar ile sistemimizde kayıtlı bilgi ve belgelerinde eksik bulunmayan Akbanklılar faydalanabilir.

Garanti BBVA'dan 15,600 TL İhtiyaç Kredisi

Garanti BBVA'nın ise aylık 948,11 TL taksit, toplam 34.132,23 TL ödeme ve %3,88 faiz oranı sunmakta. Ziraat Bankası'nın sunduğu pakette aylık 948,11 TL taksit ve %3,88 faiz oranıyla toplam 34.132,23 TL ödeme meblağı sunuluyor.

Bu bilgilerden Akbank'ın en düşük toplam ödemeli ve aylık taksitli krediyi sunduğunu, Ziraat Bankası'nın ise en yüksek faizli ve en yüksek toplam ödemeli krediyi sunduğunu görebilirsiniz. Kredi karşılaştırması yaparken yalnızca aylık taksit fiyatıyla birlikte toplam ödeme fiyatına değil tıpkı vakitte faiz oranına da dikkat etmek çok değerlidir.