SSK, BAĞ-KUR'lu emekliye 14.425 TL ödeme! 10 bin üstü maaş alan emekliye Pazar P.tesi IBAN'a yatacak

SSK, BAĞ-KUR'lu emekliye 14.425 TL ödeme! 10 bin üstü maaş alan emekliye Pazar P.tesi IBAN'a yatacak

Mart 2024 itibarıyla emekliler için özellikle promosyonlar yeni avantajlar gelmeye başladı. Çeşitli bankalar emeklilerin yüzünü güldürecek özel promosyonlar ve avantajlar sunmaya karar verdi. Bu yeni dönemde emeklilik maaşlarını belirli bankalardan almayı tercih eden vatandaşlar ekonomik faydaların yanı sıra çeşitli hizmet avantajlarından da yararlanabilecek. Bu avantajlardan yararlanmak isteyen emeklilerin Mart ayı sonuna kadar harekete geçmeleri gerekiyor.

Bankaların emeklilere yönelik sunduğu bu avantajlı kampanyalardan faydalanabilmek için yapılması gereken ilk adım maaş anlaşması. Emekliler tercih ettikleri banka ile bir maaş anlaşması yaparak, bankanın sunduğu özel faiz oranları, ücretsiz bankacılık hizmetleri, sigorta avantajları ve daha pek çok fırsattan yararlanma imkanı buluyor. Anlaşma sürecinde bankanın belirlediği koşulların yerine getirilmesi ve gerekli evrakların tamamlanması büyük önem taşıyor.

BANKA BANKA EMEKLİLERE SUNULAN AVANTAJLAR

Her banka, emeklilere özel olarak tasarladığı kampanyalarla farklı promosyon tutarları ve ek avantajlar sunuyor. İşte bazı bankaların emeklilere sunduğu cazip teklifler:

Akbank: Emeklilere 6.000 TL'den başlayıp 10.000 TL'ye kadar ulaşan promosyon tutarları sunuyor. Ek olarak kredi kartına tanımlanan otomatik fatura ödeme talimatları ve chip para gibi avantajlar dikkat çekiyor.

Garanti BBVA: 4.500 TL'den başlayan promosyon tutarları ile emeklileri cezbetmeye hazır. Kredi kartı harcamaları ve mobil uygulama kullanımı ile elde edilecek bonuslar da sunuluyor.

Kuveyt Türk: Net ve anlaşılır kampanyasıyla emeklilere 4.800 TL'den 8.000 TL'ye kadar çıkan promosyon tutarları sunuyor.

Şekerbank ve TEB: Bu bankalar emeklilere 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar ulaşan promosyon tutarları ile katılım sağlıyor.

Türkiye Finans: Emeklilere oldukça rekabetçi bir yelpazede, 5.000 TL'den başlayıp 12.500 TL'ye kadar çıkan promosyonlar ve çeşitli ek avantajlar sunuyor.

Yapı Kredi: 4.500 TL'den başlayıp 7.500 TL'ye kadar çıkan promosyon tutarları sunuyor. Otomatik fatura ödeme talimatları, kredi kartı harcamaları ve mobil uygulama kullanımı ile elde edilecek ek ödüller vaat ediyor.

DenizBank ve Fibabanka: Emeklilere özel kredi fırsatları ve 3.000 TL'den başlayıp 7.500 TL'ye kadar çıkan promosyon tutarları ile öne çıkıyor.