Şok Market Çay'da büyük indirim yaptı! Kapış kapış satılan çay stoğu hızla tükeniyor, çay severleri Şok Market'e gidip alabilir

Şok Market Çay'da büyük indirim yaptı! Kapış kapış satılan çay stoğu hızla tükeniyor, çay severleri Şok Market'e gidip alabilir

Çay severlere müjde şok marketten geldi, çay fiyatları öyle bir düştü ki hepsini almak isteyeceksiniz. Şok çay fiyatları ne kadar oldu ?

Kur fiyatlarının sert düşüşü sonrası gözünü market zincirlerine çeviren vatandaşlar ürünlere indirimler uygulanmasını beklerken, ŞOK’tan da ilk müjde geldi. ŞOK marketler zinciri kasa arkasında yer alan indirimli ürünlerin her hafta yenilendiğini ve indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların her hafta belirli ürünlerde uygulanan fırsatlar için gerekli şartları sağlamaları gerektiğini açıkladı.

ŞOK marketler zincirinde her hafta belirlenen ürünler kasa arkasında indirim reyonu olarak adlandırılan bölümde düşük fiyatlarla yer alıyor. Müşteriler, ŞOK tarafından oluşturulan kampanyalardan yararlanmak için gerekli şartları yerine getirmeleri gerekiyor. Sunulan şartlar ise genellikle belirli bir limite kadar alışveriş yapılması gerekliliğine dair oluyor.

HAFTANIN FIRSAT ÜRÜNÜ

ŞOK tarafından yapılan duyuruda bu haftanın indirimli ürünü açıklandı. ŞOK market zincirlerinin duyurusuna göre, 25 lira ve üzeri alışveriş yapan müşterilerin kampanyadaki fırsat ürünlerinden faydalanabileceği belirtildi. Buna göre ŞOK’un oluşturduğu kampanyadaki fırsat ürünlerini uygun fiyatlarla satın almak isteyen kişiler 25 lira ve üzerinde alışveriş yapmalılar.

Yapılacak alışverişler ile ilgili ise bir sınırlama belirtilmedi. Müşteriler bir hafta içerisinde istedikleri kadar 25 lira ve üzeri alışveriş yaparak fırsat ürünlerinden faydalanabilecek. ŞOK tarafından yapılan açıklamada ise bu haftanın fırsat ürünleri olarak çay ve bulaşık makinesi tableti olduğu duyuruldu.

Kampanya kapsamında herhangi bir ŞOK marketinden yapılacak 25 lira ve üzeri alışverişlerde 35 lira değerindeki siyah çayın fiyatı 18 liraya kadar düşürülecek. Bir başka fırsat ürünü ise Finish Quantum Ultimate Bulaşık Makinesi Tableti. 25 lira ve üzeri alışverişlerde bulaşık makinesi tabletinin fiyatı 53 liradan, 29 liraya düşürülecek.

sok-cay-kampanya.jpg

Müşteriler yapacakları her 25 lira ve üzeri alışverişler için bir fırsat ürününden faydalanabilecek. Fırsat ürünleri ŞOK marketlerin kasa arkası indirim reyonunda yer alıyor. Alışverişlerini tamamlayan müşterilere kasa personeli tarafından ilgili fırsat ürünleri duyuruluyor.

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Türkiye’nin en değerli marketler zincirlerinden biri olan ŞOK tarafından yapılan kampanya duyurusunda, ilgili kampanyanın 29 Aralık 2021 tarihinden, 5 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı. Buna göre kampanya çarşamba günü başlarken, 5 Ocak Çarşamba gününe dek geçerliliğini koruyacak.