Şekerbank İle Çalışanlar 4500 TL Ödemeyi Görünce Şaşırdı Kaldı!

Şekerbank İle Çalışanlar 4500 TL Ödemeyi Görünce Şaşırdı Kaldı!

Bankalar ile ilgili geri ödeme haberleri sürekli olarak yapılıyor.

Daha önceleri kredi kartı kullanmış, kredi kullanmış veya banka kartı aidatı ödemiş olan vatandaşlar banka hesaplarına gelen yüksek miktardaki ödemeleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Gelen paranın kaynağını araştırdıklarında paranın daha önceden haksız yere kesilmiş olan işlem ücretleri olduğunu anladılar. Paraların hesaplarına aktarılmasıyla birlikte tanıdıkları ve bildikleri herkesi bu ücreti almaya davet ettiler. Paraların kendiliğinden hesabınıza aktarılması mümkün olduğu gibi aynı zamanda başvuru yapılmasıyla da alınabileceği biliniyor. Bireysel olarak başvuru yaparak her hangi bir avukat ile başvuru yapmanıza gerek kalmadan bu ücretleri sorunsuz olarak hesaplarınıza aktarmanız mümkün.

Bankaya Başvur Paranı Al

Banka işletim ücretlerini direk olarak hesabınıza aktarmanız mümkün. Hesabınızda bu ücret bulunmuyorsa bankaya başvuru yapabilirsiniz.

Kredi kartı masraflarının ücretlerini direk olarak hesabınıza aktarmanız mümkün. Hesabınızda bu ücret bulunmuyorsa bankaya başvuru yapabilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz kredilerin masraflarını ve ücretlerini direk olarak hesabınıza aktarmanız mümkün. Hesabınızda bu ücret bulunmuyorsa bankaya başvuru yapabilirsiniz.

Bankaya yapacağınız müracaat neticesinde bazı durumlarda olumsuz yanıtlar alabilirsiniz. Bu durumda yeni bir hamle yaparak yaklaşık olarak 4 bin 500 TL gibi önemli bir miktarı hesabınıza aktarabilirsiniz.

Tüketici Hakem Heyeti

Banka işletim ücretlerini Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak hesabınıza aktarmanız mümkün. Hesabınızda bu ücret bulunmuyorsa bankaya başvuru yapabilirsiniz.

Kredi kartı masraflarının ücretlerini Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak hesabınıza aktarmanız mümkün. Hesabınızda bu ücret bulunmuyorsa bankaya başvuru yapabilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz kredilerin masraflarını ve ücretlerini Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak hesabınıza aktarmanız mümkün. Hesabınızda bu ücret bulunmuyorsa bankaya başvuru yapabilirsiniz.

Hakem heyeti tamamen tarafsız olarak bu değerlendirmeyi yapmaktadır. Aynı zamanda vermiş olduğu karar bağlayıcı bir karar olmasından dolayı bankanın bu ücreti ödememe gibi bir durumu söz konusu olmayacaktır. Bankaya yapılan müracaatın olumsuz olması durumunda direk olarak il veya ilçenizde bulunmakta olan Tüketici Hakem Heyetine ücretsiz olarak başvuru yapabilirsiniz. Hesabınıza direk olarak 4 bin 500 TL gibi önemli bir miktarı aktarabilirsiniz.

Öncelikle bankanız ile görüşerek bu durumu çözmeye çalışmanız ilk denemeniz gereken yoldur. Olumsuzluk olması durumunda ikinci yol olarak Tüketici Hakem Heyeti ile görüşebilirsiniz.