QNB Finansbank iPhone 12 Verecek! Tek Yapmanız Gereken Mobil Bankacılığa Adresinizi Eklemek!

QNB Finansbank iPhone 12 Verecek! Tek Yapmanız Gereken Mobil Bankacılığa Adresinizi Eklemek!

QNB Finansbank’tan tarihi bir fırsat kampanyası duyuruldu. Buna göre istenen şartı sağlayan herkes iPhone 12 kazanma şansına erişebilecek. İşte kampanyanın detayları…

Son yılların en dikkat çeken bankalarından biri olan ve özellikle teknolojide çığırlar açan QNB Finansbank’tan tarihi bir adım daha geldi. Teknolojiyi her şeyiyle kullanmak isteyen ve buna bağlı olarak mobil bankacılık ile internet bankacılığında yepyeni stratejiler uygulayan QNB Finansbank’tan müşterilerine iPhone 12 kazanma şansı sunuldu. Üstelik mobil bankacılık kullananların IBAN yerine Kolay Adres kullanması yeterli olacak.

qnb-finansbank-iphone-12-veriyor-1.png

Kampanyaya dair detaylar geçtiğimiz günlerde QNB Finansbank’ın internet sitesinde yayınlanırken; buna göre kampanya için son başvuru tarihi ise 31.08.2021 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar istenen şartı sağlayan herkes iPhone 12 kazanma şansına erişebilecek. Üstelik bu şansa erişmek ise oldukça basit… işte kolay adrese dair tüm detaylar ve kampanya şartları…

Kolay Adres Nedir?

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) QNB Finansbank tarafından da kabul edilerek uygulamaya başlandı. Buna göre bankalar arasında 7/24 istenilen saatte para alışverişinin yapılabileceği bu uygulamaya geçen banka bir diğer adımda ise müşterilerini buna teşvik etmeye devam ediyor. Bu bağlamda QNB Finansbank Kolay Adres ile müşterilerine daha iyi bir dijital deneyim sunmak istiyor. Peki Kolay Adres nedir?

qnb-finansbank-iphone-12-veriyor-2.png

QNB Finansbank’ta var olan hesabınızı cep telefonunuz, T.C kimlik numaranız, vergi numaranız ya da yabancı kimlik numaranız ile eşleştirebilirsiniz. Bu yapacağınız herhangi bir eşleştirmeye ise Kolay Adres denmektedir. Bu işlemi tamamladıktan sonra para transferlerinizde IBAN yerine Kolay Adresi kullanabileceksiniz. Örneğin bu eşleştirmeyi telefon numaranız ile yapmışsanız; size para göndermek isteyen birine telefon numaranızı vermeniz yeterli olacaktır. Bu para ise direk sizin hesabınıza gelecektir.

Kolay Adres’e Nasıl Geçilir?

Kolay Adres’e geçiş yapmak oldukça basit birkaç işlemle mümkün… İnternet bankacılığı veya mobil bankacılık kullanıyorsanız; Hesaplar menüsüne girerek Kolay Adres Ekleme bölümünden kolaylıkla gerekli işlemleri yapabileceksiniz. Bunun yanında QNB Finansbank şubelerinden ya da çağrı merkezinden gerekli Kolay Adres eşleştirmelerini de sağlayabilirsiniz.

Kampanyanın Detayları Nelerdir?

  • QNB Finansbank’ın Kolay Adres eşleştirmesi yapanlara iPhone 12 kazanma şansı kampanyası 19 Temmuz 2021 ila 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Bu tarihler arasında Kolay Adres eşleştirmesi yapanlar kampanya dahilinde 1 çekiliş hakkına sahip olabilecekler.
  • Her QNB Finansbank müşterisi bu kampanyadan 1 çekiliş hakkı kazanabilmektedir.
  • Kampanya sonrasında çekiliş ise halka açık bir şekilde 7 Eylül 2021 tarihinde QNB Finansbank A.Ş Toplantı Salonu’nda yapılacak.
  • Yapılacak çekilişte 3 adet iPhone 12 64GB siyah cep telefonu verilecektir. Bu telefonun değeri ise 10.999,00 TL olmaktadır.
  • Halka açık şekilde yapılacak olan çekilişin sonuçları 10 Eylül 2021 tarihinde Birgün Gazetesi www.kimkazandi.com internet sitesi üzerinden yayınlanacak.
  • Kampanyaya katılmak için bankanın bireysel müşterisi olmanız gerekmekle birlikte her bireysel müşteri için bir katılım hakkı bulunur.
  • Kampanya süresince Kolay Adres kaydını iptal edenler veya farklı bir bankaya geçiş yapanlar çekiliş hakkından faydalanamayacaktır.
  • Ayrıca QNB Finansbank bünyesinde çalışma yürüten Enpara.com hesapları kampanya dışında kalmaktadır.