PTT karta anında yatıyor! Kredi çekmek isteyen kişilere müjde! 20 bin TL ‘ye kadar ödeme fırsatı...

PTT karta anında yatıyor! Kredi çekmek isteyen kişilere müjde! 20 bin TL ‘ye kadar ödeme fırsatı...

Kredi çekmek isteyen vatandaşlara müjdeli haber. 20 bin TL ‘ye varan nakit para çekilmesi artık mümkün. Paralar 1 saat içerisinde kişilerin PTT kartına aktarılıyor. Kredi başvuruları KORBİS üzerinden yapılıyor. Korona virüs sürecinde sunulan kredi imkanları yakından ilgi ile takip ediliyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, nakit para gereksinimlerinin karşılanmasında kullanılabilecek “mobil onaylı nakit kredi isimli yeni bir kredi türü çıkardıklarını duyurdu. Kredi imkanı hakkında ayrıntılarını yazımızda topladık.

PTT kartınıza hemen aktarılıyor. 20 bin TL ‘ye varan ödeme fırsatı. Kredi alacak kişilere sevindirici haber. Tarım Kredi Genel Müdürü olarak tanınmakta olan Fahrettin Poyraz, “ortaklarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılabilecek ‘mobil onaylı nakit kredi’ isimli bir kredi türü çıkardık” ifadesini kullandı. Kredj imkanından faydalanmak isteyen kişiler ayrıntıları araştırmaya başladı. Korona virüs sürecinde sunulan kredi imkanları ilgi ile takip ediliyor. İşte, 20 bin TL ‘ye kadar verilen kredinin ayrıntıları...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, nakit para gereksinimlerinin karşılayabilecek ‘mobil onaylı nakit kredi’ adlı yeni bir kredi oluşturduklarını duyurarak, “ KORBİS” üzerinden alınacak ve sanal pos ile oluşturulacak doğrulama sonucunda kullandırılacak nakit kredi miktarı, ortakların PTT tarafından açılmış olan hesaplarına 1 saat içerisinde yatırılacak.” Dedi.

Fahrettin Poyraz, Tarım kredi olarak üretici vatandaşların cazip koşullarda paraya ulaşımını sağlamak amacı ile piyasadaki değişimleri ilgi ile yakından takip ettiklerini belirtti.

Yeni kredi türleri geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Fahrettin Poyraz, “ Her şey kesinlikle sebepsiz olarak çiftçi kardeşlerimiz ve aileleri için. Ortaklarımızın nakit para gereksinimlerinin karşılanmasında kullanılabilecek telefondan onaylanabilir kredi adlı yeni bir kredi türü çıkardık. Kredi istekleri KORBİS den alınacak ve sanal pos ile yapılacak doğrulama ile kullandırılacak nakit kredi miktarı, ortakların PTT tarafından oluşturulmuş olan hesaplarına 1 saat içerisinde gerçekleşecek. Bu çerçevede yeni mobil olarak onaylı nakit uygulamamızı değerlendiriyoruz “ Dedi.

20 bin TL ‘ye varan kredi

Fahrettin Poyraz, ilk etapta mobil onaylı nakit kredi sınırının 20 bin TL ‘ye kadar çekilebileceğini belirterek, ortak kart projesinin bir kademesi olan “Mobil Onaylı Nakit Kredi” uygulamasının 1 Temmuz 2021 tarihî itibari ile devreye sokulacağını belirtti.

Kooperatif ortaklarına daha etkin ve verimli hizmet sunmak maksadı ile dijital dönüşüm çalışmalarında hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Fahrettin Poyraz, “teknoloji dünyasında ki gelişim ve aynı zamanda dönüşüm hayatımızın her yerine işlemiş hâlde. Bundan bütün sektörler gibi tarım da nasibini almıştır.