O Banka 35.900 TL REKOR promosyonu DUYURDU! O tarihte IBAN'a paralar yatacak

O Banka 35.900 TL REKOR promosyonu DUYURDU! O tarihte IBAN'a paralar yatacak

O Banka 35.900 TL REKOR promosyonu DUYURDU! O tarihte IBAN'a paralar yatacak

Mayıs ayının ortasına girmeye hazırlandığımız şu dönemde çalışan promosyon ihaleleri de hız kesmeden açıklanmaya devam ediyor. Kurum ve kuruluşlar maaş promosyonları ile alakalı varılan mutabakatlar ile alakalı kamuoyu bilgilendirmesini gün gün sunmaya devam ederken, 35.900 TL’lik Promosyon Haberi son günlerin rekor ödemesi olarak dikkatleri üzerine topluyor.

Mart ayından bu yana promosyon furyası devam ediyor. Maaşını 3 sene boyunca aynı bankadan alacağı konusunda imza atan emekli, o bankanın 3 yıllık müşteri oluyor ve banka da buna ödül olarak promosyon ödemesi yapıyor. Emekli için verilen kararda promosyon ödemeleri artı avantajlarla birlikte 18 bin liraya kadar ulaşabiliyor. Promosyonlar maaş aralığına göre ve bankadan bankaya değişkenlik gösterebiliyor. Kimi banka daha az tutarda ödeme yaparken, kimi banka da bu promosyona ek olarak kampanyalar ile birlikte tutar artırımı sağlayabiliyor.

MAAŞ PROMOSYONLARI

Emekli için durum bu iken çalışanlar da işverenin onayı ile promosyon ödemesi alabiliyor. Mayıs ayının ortasına girmeye hazırlandığımız şu dönemde çalışan promosyon ihaleleri de hız kesmeden açıklanmaya devam ediyor. Kurum ve kuruluşlar maaş promosyonları ile alakalı varılan mutabakatlar ile alakalı kamuoyu bilgilendirmesini gün gün sunmaya devam ederken, 35.900 TL’lik Promosyon Haberi son günlerin rekor ödemesi olarak dikkatleri üzerine topluyor.

Belediye maaş zamları sonrasında ihaleler ile sonuçlanan promosyonlar da öncülük edebilmesi konusunda önem arz ediyor. Kemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, 600 çalışanın maaş promosyonu için 35.900 TL’lik bir anlaşma yapıldığı belirtildi. Bu promosyon ödemesinin kesinleşmesinin akabinde belediye yetkililerince kamuoyuna bilgilendirme sunuldu. Kararı verilen bu promosyon ödemesi son zamanlarda belediye promosyonları konusunda büyük önem arz ediyor. Gün gün açıklanan promosyonlar, özellikle de ihale vakti yaklaşan belediyelerin ilgi odağı oluyor. Gün gün merakla beklenen açıklamalara istinaden belediyelerin resmi web sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından yapılacak duyurular ile bilgiler güncellenmeye devam ediyor