Maaşını Ziraat Bankası bünyesinde alan vatandaşlar için sevindirici haber geldi! Hesaplara 20.000 TL para yatacak

Maaşını Ziraat Bankası bünyesinde alan vatandaşlar için sevindirici haber geldi! Hesaplara 20.000 TL para yatacak

Şubeye gitmeden yapılacak olan başvuruda hesaba anında 20.000 TL aktarılacak. Aylık geri ödenecek olan miktar ise 761,16 TL şeklinde belirlenmiş oldu. Bu miktar ise yıllık maliyet oranı faiz ücreti ve vergilerde baz alınarak hesaplanmış halidir. Bununla beraber 35 yaş adına hesaplanmış olan bir senelik sigorta tüketici kredisi ise 39,60 TL olarak hesaplanmış, konut kredisi ise 108,19 TL olarak hesaplanmıştır.

Ziraat Bankası emekliler adına yapmış olduğu kredi açıklaması ile birlikte vatandaşlar aylık maaşlarını Ziraat Bankası bünyesinde alıyorlar ise konut kredilerini ve nakit kredilerini avantajlı şartlar ile karşılamaktalar. Aynı zamanda başvurulacak olan bu krediye banka şubelerine gitmeden de kullanabiliyorlar. Bu kredi ile alakalı detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise Ziraat Bankası şubelerine ulaşabilirler. Ziraat Bankası üzerinden yapacak olduğunuz bireysel kredi başvurusunu ise 7 gün 24 saat boyunca istediğiniz vakit yapabilme imkânına sahipsiniz. Onun da beni haber krediniz onay aldığı takdirde ise anında mevduat hesabınıza gönderilecektir.

Kampanyanın ayrıntıları

Bu kredi senelik maliyet miktarı faiz ücreti yine beraber toplam vergilerde baz alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş grubu için hesaplanmış olan bir senelik sigorta masrafı tüketici kredisi 39,67 TL olarak hesaplanmış konut kredisi ise 108.19 TL olarak hesaplanmıştır.

Dijital kredi

Ziraat Bankası bünyesinde verilen dijital kredi faiz oranları diğer faiz oranlarına göre daha düşük maliyette olmaktadır, bunun da birlikte kredinin geri ödeme vadesi ise aynı şekilde tutulmuştur. Aylık olarak maaşını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar ve emekliler için uygulanmış olan kredi faiz oranı üzerinden dijital kredi verilmektedir. Genel anlamda bütün vadeler için uygulanmış olan dijital kredinin faiz oranı ise diğer krediler ile aynı tutulmaktadır.

Dijital kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası bünyesinde dijital Kredi başvurusunu 7 gün 24 saat boyunca İstediğiniz zaman yapabilme şansına sahipsiniz. Bununla beraber kredinizin onaylanması durumunda ise anında mevduat hesabınıza kredi miktarı aktarılacaktır. Dijital kredi başvurusu yalnızca internet aracılığı ile ya da mobil uygulama aracılığı ile oluşturulmaktadır. Başvuruda bulunacak olan vatandaşların internet bankacılığı şifresini bilmeleri gerekmektedir.