Kripto Para İçin Büyük Müjde! Artık Ödemeler Kripto Para ile Yapılabilecek!

Kripto Para İçin Büyük Müjde! Artık Ödemeler Kripto Para ile Yapılabilecek!

Son birkaç yılda ciddi bir yükseliş gösteren ve ekonominin temellerini yeniden attıran kripto para için devrim gibi bir karar alındı. Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Amazon; kripto para ile ödemeler almaya hazırlanıyor. Bu haberle birlikte kripto para piyasasının ciddi bir canlanma yaşaması beklenirken; kripto paraya yatırım yapanların da bu haberden bir hayli mutlu olacakları kesin gibi…

Amazon’dan henüz bu konuya dair resmi bir açıklama gelmezken, kulislerden gelen bilgiler ise oldukça güvenli. Bu iddiaya göre Amazon Bitcoin, Etherium ve Cardano ile ödemeye almaya hazırlanıyor. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrasında kripto para piyasasına atılan kişilerin bir hayli mutlu oldukları belirtildi.

Bitcoin’de Yukarı İvme Devam Edecek Gibi!

Son bir yıllık süreçte büyük rekorlar kırarak yükselişini sürdüren Bitcoin, son aylarda düşüşler ile karşı karşıya kalmıştı. Bitcoin’in yaşadığı düşüş kripto paraları bir kez daha sorgulamaya neden olurken; son günlerde yaşanan artış sonrasında Amazon’dan gelen iddia ise bir hayli umut yeşertti. Bitcoin’de yaşanan bu yükselişin sebebi tam olarak netleşmese de Amazon’un ödemeleri kripto paralar ile yapacağı iddiasının bu yükselişe neden olduğu belirtilmişti.

Amazon’da Çalışan Bir Yöneticiden Bilgi Alındı!

City A.M gazetesinin yaptığı habere göre Amazon’un ödemeleri kripto para ile yapacağı iddia edilmişti. Bu iddiayı gündeme getiren City A.M ise iddiasını Amazon’da çalışan bir yöneticiye bağlamıştı. Bu yöneticiden aldığı bilgiye göre Amazon’un yakın zamanda kripto para ile ödeme alacağı belirtilmişti. Gelen kulis bilgisinin sağlam bir kaynaktan olması ve gazetenin güvenilir olması nedeniyle kripto parada yükseliş trendi devam ederken; Amazon’un bu kararını netleştirmesi halinde başta Bitcoin olmak üzere diğer kripto paralarda ciddi yükselişlerin olması bekleniyor.

Amazon’un Bir Diğer Adımı ise Kendi Kripto Parasını Üretmek!

Günümüzde ciddi bir trende ulaşan ve ilerleyen yıllarda çok daha fazla talep görmesi beklenen kripto paraya dair yatırımlar devam ediyor. Birçok büyük şirket bu alana girerek üretimlerini arttırmanın peşinde olurken; kripto para ile ödeme kabul etmeyi düşünen Amazon’un kendi parasını üreteceği iddiası ise yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

İlk etapta kripto paralar ile ödeme alma hedefinde olan Amazon’un bir yıl içerisinde kendi para birimini üreteceği düşünülüyor. Bu sayede daha hızlı bir büyüme planlayan Amazon’un kripto para konusunda ciddi planlamalar yaptığı belirtiliyor. Şimdilik bir iddia olmasına rağmen kripto para dünyasına büyük bir canlılık katan Amazon’a dair bu iddianın gerçek olması halinde ilerleyen günlerde çok sürprizlerin yaşanması olasılıklar dahilinde.