Kredi ödemelerinde müthiş avantaj! Düşük taksit seçenekleri ile tasarruf edin

Kredi ödemelerinde müthiş avantaj! Düşük taksit seçenekleri ile tasarruf edin

Bu noktada ise ING Bank bünyesinde vatandaşlara ihtiyaç kredisi kapsamında müjdeli haber verildi. Banka bünyesinde verilen turuncu ekstra programı ile beraber vatandaşlar ihtiyaçlarını anında giderme fırsatı bulacak. Peki ING Bank bünyesinde verilecek olan ihtiyaç kredisine nasıl başvuru yapılır?

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar ihtiyaç kredisinden faydalanmak için çok fazla araştırma yapmaktalar. Bununla birlikte pandemi sürecinde de yaşanmış olan problemli zamanlarda insanlar bankaların en düşük kredili kampanyalarını da inceleme altına almış durumda. Bu noktada ise ING Bank bünyesinde vatandaşları müjdeli haber geldi turuncu ekstra programı ile beraber vatandaşlar ihtiyaç kredileri ödemelerinde nakit iade imkanından da faydalanma seçeneğine sahip olmuş oldu.

Turuncu ekstra kampanyasından faydalanabilmek için ise turuncu ekstralı olmak ve aylık olarak belirlenmiş olan 1.000 TL harcama miktarına ulaşmanız gerekmekte.

ING Bank bünyesinde belirtilmiş olan kampanyanın özellikleri nelerdir

Banka bünyesinde yapılan resmi açıklamaya göre ödemelerinizde turuncu ekstra kartınızı kullanarak ya da vadesiz şekilde oluşturulmuş olan hesabınızdan faturalarınızı ödeyerek harcamalarınızı bin TL’ye ulaştığınız takdirde ekstra avantajlar kazanmaya da hak kazanıyorsunuz. Eğer hala ING kullanıcı değilseniz dijital süreci tamamlayarak ING müşterisi olun ve sizlere özel hazırlanan ayrılık mı kampanyalar ile birlikte 3 ay boyunca turuncu ekstra fırsatlarından 1000 TL harcama şartlarından faydalanma imkânını edinebilirsiniz. Ayrıca turuncu ekstra programı bünyesinde ihtiyaç kredisi ödemelerinizde de nakit iade imkânlarından da faydalanma seçeneğiniz mevcuttur. Turuncu ekstra avantajlı kredi kapsamında ekstra şekilde kazançlı olarak çıkmak ve daha düşük şekilde belirlenmiş olan faiz oranlarından faydalanmak için turuncu ekstralı olmanız ve aylık olarak belirtilmiş olan 1000 TL’lik harcama limitine ulaşmanız yeterli olacaktır.

İhtiyaç kredisi ödemelerinizde ise nakit iade imkanından da yararlanma fırsatına sahipsiniz bunun sonucunda ise yüzde 1,54 şekilde ihtiyaç kredisi faiz oranı, 5000 TL’ye kadar yüzde 0,99 şeklinde olarak belirlenmiş, 5000 ile 20.000 TL arasındaki faiz oranı yüzde 1,39 şeklinde belirlenmiş, yeni 1000 TL ve üzerinde ise yüzde 1,59 şeklinde belirlenmiştir. Turuncu ekstra programına ise hiçbir ücret ödemeden dahil olabilirsiniz turuncu ekstra ayrıcalıklarından ve ING kartınızla birlikte yaptığınız ilk alışverişten sonra da faydalanmaya başlayabilirsiniz. Günlük ihtiyaçlarınızı ING kartınızla yaparak ya da fatura ödemelerinize vadesiz şekilde açılmış hesabınızdan yaparak ayda 1000 TL’lik harcama limitine ulaşmanız yeterli olacaktır.