Kamu Bankalarından Emeklilere büyük kıyak geldi! Promosyonla birlikte 50 bin tl kredi...

Kamu Bankalarından Emeklilere büyük kıyak geldi! Promosyonla birlikte 50 bin tl kredi...

Cumhurbaşkanı Erdoğаn tаrаfındаn аsgаri ücret zammının açıklanması sоnrasında emekli vatandaşların banka hesaplarına adеta para yapıyоr. Bunun için devlet bаnkаlаrı оlan Ziraat Bankası, Vakıfbank vе Halkbank'tan hesap аçtırmаk yeterli оluyоr.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2021 asgari ücret rakamını açıklamasının hemen ardından bankalarda emekli vatandaşlara kredi vermek için harekete geçti. Sadece emekli olan vatandaşlara verilecek olan nakit ödemeler enflasyon rakamları sonrasında yürürlüğe girecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan yeni kampanya ile birlikte bu bankalardan nakit para alacak olan vatandaşlar için detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Belirtilen şartları yerine getirenler ise hiç vakit kaybetmeden 1.000 ve 50.000 TL arasında nakit avans çekebilecekler. Bu işin en güzel yanı ise banka şubesine gitmeden işlemlerinizi yapabilecek olmanız.

172428.jpg

Emekli maaşınız sayesinde alacağınız bu yardım paraları kredi notu düzgün olan vatandaşlara öncelikli olarak verilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bu paralara ilaveten emekli vatandaşlara ayrıca diledikleri taktirde promosyon ödemesi de yapacak.

Nakit avans ise emeklilerin daha kolay geçinebilmesi için olmazsa olmaz durumlardan bir tanesidir. En önemli verilen para ise 3 maaş avans 10 maaş kredi olarak göze çarpmakta.