İş Bankasından 50 Bin TL İhtiyaç, Eğitim ve Tatil Kredisi!

İş Bankasından 50 Bin TL İhtiyaç, Eğitim ve Tatil Kredisi!

İş Bankası sadece ihtiyacı olan vatandaşları değil eğitim alanında kendini geliştirmek isteyen veya kaliteli bir şekilde tatil yapmak isteyen vatandaşlara da oldukça büyük bir kredi imkanı sunuyor.

İş Bankası sadece ihtiyacı olan vatandaşları değil eğitim alanında kendini geliştirmek isteyen veya kaliteli bir şekilde tatil yapmak isteyen vatandaşlara da oldukça büyük bir kredi imkanı sunuyor. Böylece ihtiyaç konusu ne olursa olsun veya hangi alanda eğitim almak istersiniz isteyin veya dünyanın hangi ucuna tatil yapmaya gitmeyi düşünürseniz düşünün banka tarafından 50.000 TL'ye kadar olan krediniz hazır.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080630.jpg

Üstelik banka tüm bu seçenekler için oldukça uygun ve kaliteli bir kredi hazırlamış bulunuyor. Ucuz kredi olarak adlandırılan bu kredi uzun vadeli bir şekilde ve düşük faizli bir pozisyonda müşterilere sunuluyor. Vatandaşlar birçok farklı seçenek içerisinden istedikleri krediye alarak ertelemeli bir şekildir ödeyebiliyorlar. 1 ila 3 ay arasında erteleme imkanının bulunduğu ender kredileri İş Bankası müşterilerine sunuyor.

Kredi koşulları

50.000 TL limit e kadar ihtiyaç kredisi almak istemeniz durumunda banka bu durumla ilgili size oldukça kapsamlı bir şekilde yardımcı olacak. İstediğiniz ihtiyaçla ilgili 1.25 vade noktasında ve aynı zamanda 36 ay vadeli bir şekilde krediniz hesabınıza aktarılacak. Kredi alabilmeniz için sigortalı olmanız ve aynı zamanda kredi puanını da bir olumsuzluk olmaması gerekiyor.

125.000 TL limit e kadar araç kredisi almak istemeniz durumunda banka bu durumla ilgili size oldukça kapsamlı bir şekilde yardımcı olacak. İstediğiniz ihtiyaçla ilgili 1.44 vade noktasında ve aynı zamanda 48 ay vadeli bir şekilde krediniz hesabınıza aktarılacak. Kredi alabilmeniz için sigortalı olmanız ve aynı zamanda kredi puanını da bir olumsuzluk olmaması gerekiyor.

1 Milyon TL limit e kadar araç kredisi almak istemeniz durumunda banka bu durumla ilgili size oldukça kapsamlı bir şekilde yardımcı olacak. İstediğiniz ihtiyaçla ilgili 1.25 vade noktasında ve aynı zamanda 120 ay vadeli bir şekilde krediniz hesabınıza aktarılacak. Kredi alabilmeniz için sigortalı olmanız ve aynı zamanda kredi puanını da bir olumsuzluk olmaması gerekiyor.

12.jpg

40.000 TL limit e kadar tatil kredisi almak istemeniz durumunda banka bu durumla ilgili size oldukça kapsamlı bir şekilde yardımcı olacak. İstediğiniz ihtiyaçla ilgili 1.66 vade noktasında ve aynı zamanda 24 ay vadeli bir şekilde krediniz hesabınıza aktarılacak. Kredi alabilmeniz için sigortalı olmanız ve aynı zamanda kredi puanını da bir olumsuzluk olmaması gerekiyor.