Halkbank’tan Özel Sektöre 100 Bin TL Kredi!

Halkbank’tan Özel Sektöre 100 Bin TL Kredi!

Özel sektör çalışanlarının finansal ihtiyaçlarını karşılamak adına Halkbank kredi desteği sunuyor. Özel sektör çalışanları tüm nakit ihtiyaçlarını bu kredi paketi ile karşılayabilecek.

Özel sektör çalışanlarına yönelik kredi desteği Halkbank’ta. Banka zor günlerden geçen maddi olarak zorlanan özel sektör çalışanlarına 100.000 TL’ye kadar kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Uygun faiz ve vade süresi ile sunulan krediyi, ilgili şartları yerine getiren tüm özel sektör çalışanları kullanabilecek. Halkbank, bu kredi paketi ile özellikle pandemi süresi boyunca maddi anlamda zorluk çeken müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

paralar-45-dakikada-ptt-hesaplarina-yatiriliyor-2-5112268.jpg

Kredinin Özellikleri

Halkbank’ın özel sektör çalışanlarına yönelik sunmuş olduğu kredinin limiti 100.000 TL’dir. Özel sektör çalışanları ilgili krediyi yüzde 1.63 faiz oranı üzerinden 36 ay vade ile kullanabiliyor.

Kredi faiz oranı, tahsis ücretli ve tahsis ücretsiz kullanıma göre farklılık göstermektedir. Tahsis ücretiyle birlikte kullanıldığında faiz oranı yüzde 1.63, tahsis ücretsiz bir şekilde kullanıldığında ise faiz oranı yüzde 1.68 olmaktadır.

Banka kredi geri ödemelerinde zorluk yaşanmaması için birçok ödeme seçeneği sunmaktadır.

*Aylık eşit taksitli,

*Artan taksitli,

*Azalan taksitli,

*3 ayda bir eşit taksitli,

*Serbest ödeme,

Kredi kullanan kişi yukarıda yer alan ödeme planlarından birisi ile ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Halkbank’ın kredisine başvurmak için kullanılabilecek yöntemler şu şekilde:

Bankanın resmi internet sayfası üzerinden, mobil bankacılık uygulaması üzerinden veya size en yakın Halkbank şubesi üzerinden başvuru işleminizi yapabilirisiniz.

Banka kredi başvurunuzu kısa bir süre de değerlendirip sonucu size bildirecektir. Kredi başvurusunun onaylanmasında en önemli etken kişinin kredi puanıdır. Kredi puanı yüksek olan kişinin başvurusu kabul edilmekte ve kredisi hesabına aktarılmaktadır.

Halkbank, sunmuş olduğu kredi paketinin yanında Hayat Sigortası ürün paketinin alınmasını da zorunlu tutmaktadır. Aynı zamanda kredi kartı başvurusu yaptırılması, en az 2 tane otomatik ödeme talimatı verilmesi de bankanın zorunlu tutmuş olduğu diğer ürün paketleri.

Bu ürünleri almak istemeyenler için kredinin faiz oranları yüzde 1.73 ve yüzde 1.78 olmaktadır.

emeklilik-mujdesi-31-agustos-a-kadar-5084803.jpg

Örnek Ödeme

Halkbank üzerinden 36 ay vade ile 100.000 TL kredi kullanılması durumunda, aylık faiz oranı yüzde 1.63 olacaktır. Kredinin taksit tutarı 3.895,62 TL, geri ödenmesi gereken toplam tutar ise 140.242,17 TL olacaktır.